- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
bu nasıl sonradan satılacak transfer oluyor böyle yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadir inanirya saçmasapan şeyler yazmayın bari ya
ikisini hangi dünyada 20 M na getiriyorsun - kim inanır şuna ya
bunun üzerine 10 dakika değil 2 dakikada bir avatar değişimi görmek istiyorum Sergen...Kadir inanir
böyle düşünen taraftarı istemiyoruzhöjbeje bissakaya 10 bonservis 4-5 mil maaş vereceğimize, daha genç ve potansiyel vaat eden topçuya 15-20 mil. bonservis vermemiz daha mantıklı.
son yağlı kontratları olabilecek adamlara o maaşları vereceksin, 30 yaşına merdiven dayayacaklar, sonra da top seviyeden tr ligine düşmüş, posaları çıkmış herifleri çakacak enayi arayacaksın.
10 yıldır süregelen çine çakarız, araplara çakarız furyasında daha 1 tane topçu çakabildiğimizi hatırlamıyorum.
heh işte ET o konuda ikna ediyordu. İsimler yapmıyor diyor transfer.Hatipoğlu: Thuram ismi imkansıza yakın. Oyuncular sadece maddi şartlarla transfer yapmıyorlar, bunların bir kariyer hedefleri var.
hay ben senin :dheh işte ET o konuda ikna ediyordu. İsimler yapmıyor diyor transfer.
ET thuram falan alamazdıheh işte ET o konuda ikna ediyordu. İsimler yapmıyor diyor transfer.