Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya kardeşim yok osterMALde yok Goretzka olmayacak transferleri sanki olacakmış gibi yalandan pompalıyorlar medyada. Milletin vaktini keyfini çalmayın sıçmık haberlerinizle.

Yine kimi alıyormuşuz?
Etkileşim için uçuş modu açılmış twitterda yine...

ferdi'de bir de şeye çok uyuz oluyordum ben ya.

lig maçlarında her ikili mücadelede kız gibi kendini yere atar ve fb'in kadrolu hakemleri zırt pırt faul çalardı kendisine.

avrupa'da ve milli maçlarda da aynısını yapıyor ama kimse gözünün yaşına bakmıyor bile.

savunma zafiyetinin özellikle avrupa'da ve milli takımda ortaya çıkmasının en önemli sebeplerinden biri de buydu bence.

bir de 20 maça yakın 3 sarı kart ile oynaması olayı vardı ki, o kadar dinamik oynayan bir defans oyuncusunun o kadar uzun süre bir sarı kart bile görmemesi inanılmazdı gerçekten.

kısmen katılıyorum, kısmen katılmıyorum.

evet yerli oyuncuların fiyatı gereksiz şişiyor. bu katıldığım kısmı. avrupa'da başarı için elini daha da zayıflatıyor buna da ok de avrupa'da başarıdan kasıt nedir?

katılmadığım kısmı ise bu kuraldan ligde en az zarar gören biziz, en çok fb.

bizde banko yerli olacak apo+bay var. kulübeye 3 yabancı yazabiliyorsun. 5 hamlenin 3'ünü yabancı olarak yapabiliyorsun. daha kaan var, berkan var, demirbay var, yunus var...

fb'de ise ferdi de giderse, bir ismail yüksek bir de irfancan kalıyor elle tutulur yerli oyunculardan. bunları da direkt 11 yazamazsın. gerisi vasat. ayrıca tdleri de yabancı. yerlilerden ne kadar verim alabilir ki?

kural boktan bir şey ok ama şu an en az zarar gören biziz. bugün bu kuralın kalkması direkt fb'ye yarar.
Barış Kerem Yunus Berkan Kaan Demirbay bunların iyi olması ayrı tarafa maddi olarak Elimizden yabancı çıkarmak zorunda olduğumuz sürece biz bu işten karlı cikmayiz.Yusuf Demir Morutan Dubois ne olursa olsun talipleri olan oyuncular ancak biz bunları zorunlu olarak elden çıkarmak zorunda kalıyoruz.Avrupada futbol hergun zorlasiyor bugün ligde şampiyon olduğumuzda ekonomik olarak büyük gelirler elde edemiyoruz ama Avrupa'da elde edebiliyoruz.Yerli kuralinin var olmasının nedeni milli takım felan değil bizim Bayernlesmemizi istemiyorlar.Ts Bjk İbb gibi takımlar şampiyonluk kovalayacaklar.Fb de umutlarını hep taze tutacak.

btw tamamen hissiyatım bence AWB gelecek ya.

tek gerekli şart oyuncuyu ikna etmek ve kulübüne baskı yapmasını sağlamak. sözleşmesine 1 yıl kalmış adam, 6 ay sonra bedavaya imzalayabiliyorsun.

man utd ne oyuncuları üç kuruşa gönderdi, ne oyunculara bomboş paralar bayıldı. gözden çıkardığı oyuncuda 6 ay için üçün beşin peşinde koşmaz utd.

oyuncu ile iletişime geçilebilecek kanal da var (zaha). neden olmasın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt