Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde olm senin yaptığın kadro

Yine bir ziki beğenmeyip makul bir şey önermeme modundasın
Barış satılırsa

Muslera
Bissaka davi apo mitaj
Toreira bellegarde
Sallai lindström nakamura
İkardi

Nakamura ya da salllai yerine kopenhaglı achouri de olabilir,mitaj yerine cuyper de olabilir,bunlar bizim oyuna çok uygun profiller böyle bi kadro isterdim

forvetin kimdi onu söyle.
Fit olacaksa tabi ki ikardi

Düşene kadar Dzeko daha iyidi.

Tüm verilerde ligin tepesindeydi ofansif verilerde

Hem oyun kurucu hem hücum şekillendirici gibiydi

O düşünce fener düştü zaten, yerine alternatif de üretemediler Bats öyle bir adam değil
Yaşı itibariyle hız ve çevikliği belirgin ölçüde düşüktü ama oyunda bu denli aktif olması şaşırtıcıydı gerçekten. Dzeko ve Tadic oyun kurmada iyi olsalar da diğer hücum oyuncularının çok dinamik olmaması handikapları oldu. Hücumculardaki bu eksikliği bekler ve Fred bir ölçüde tolere edebildiler. Bu ikisinden vaz geçseler, bu defa da topu bu denli ön tarafta tutamazlar. Szymanski profil olarak tam uymadı, dinamik oyuncuların arasında iş bitirici rolü daha uygundu belki, topsuz oyunda sürekliliği zaten zayıf. Kahveci' nin bu sezonki prime performansını devam ettiremeyeceğini tahmin ediyorum. Velhasıl işleri pek kolay değil, umarım çuvallarlar...

1000008066.jpg1000008067.jpgsadece ahmet ve ali adında 100 engel vardır,çoğunu tanımıyorum. fbli falandı herhalde,alınan renkdas varsa alınmasın.13 senede olacak o kadar ,foruma 5 kere gireni nerden taniyayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt