Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun bile kimin gelecegini bilmiyormus

bana gelen bilgi bu yönde
218ac6c87a2363bfa549cb8bd11ad916.gif

Keremin bize yaşattığı travmalar ne olacak reis kimse sütten çıkmış ak kaşık değil BAY ve mertens efsane oynamasaydi buralar yangın yeriydi baş sorumlulardan biri de keremdi maalesef.. Bokunu çıkaranlara kızıyorum sadece onun dışında eleştiri tabi ki olacak dünyada ilk baskı altına alınan topçu kerem değil bu kadar kırılgan olmaması lazım geçen sene de baştaci etmiştik ona bakarsan

3 senedir bir kanat oyuncusu için üst düzey gol/asist katkısı yapan, bir sürü önemli gol atan adamı, 3-4 kötü gol kaçırdı diye (bir yandan da hala atarken, mesela ManU maçları) veya sonradan formsuz 1-2 ay falan geçirdi diye, aaa'lar uuu'ların bu kadar belirginleşmesi, ufak ufak ıslık seviyesine gelmesi bence saçmalık... Gol kaçar, o an kızarsın anlık söversin, o an bir uğultu çıkar, olur biter... Dün gece Messi neler kaçırdı... bugün Griezman neler kaçırdı... Herkesin formsuz dönemleri olabilir... Hele as oyuncu konumuna geldiği 3 senenin %80-85'ini gayet formda geçirmiş bir adamsa bu gayet normaldir...

Oyunculardan biri yabanci dedigi icin 4 ihtimal var

Biz,fb,bjk ve trabzon

genel olarak bu nosyona katılmıom
atletik adamı her zmn tercih ederim. ne gayrı atletik adamlar gördük güya futbolu iyi bilen. hızlı oynamak demek daha fazla hata yapmak demek ztn. oyun iqsü ile bağdaştıramıom.
Atletik cimbomlu topçuları izlerken aldığım keyif

3 senedir bir kanat oyuncusu için üst düzey gol/asist katkısı yapan, bir sürü önemli gol atan adamı, 3-4 kötü gol kaçırdı diye (bir yandan da hala atarken, mesela ManU maçları) veya sonradan formsuz 1-2 ay falan geçirdi diye, aaa'lar uuu'ların bu kadar belirginleşmesi, ufak ufak ıslık seviyesine gelmesi bence saçmalık... Gol kaçar, o an kızarsın anlık söversin, o an bir uğultu çıkar, olur biter... Dün gece Messi neler kaçırdı... bugün Griezman neler kaçırdı... Herkesin formsuz dönemleri olabilir... Hele as oyuncu konumuna geldiği 3 senenin %80-85'ini gayet formda geçirmiş bir adamsa bu gayet normaldir...

Ben keremin fazla duygusal olduğunu düşünüyorum bunun 5 katı mobbing yiyenler olmuştur direk aklıma Sabri geldi mesela adam ilk parladigi günden beri kazma dendi bir sürü dalga konusu oldu bir şekilde takımda kaldı ve belli donemler ciddi katkı da verdi..
Keremin daha sogukkanli olması lazım hedef Avrupaysa orada da kimse bakmaz gozunun yaşına kimler kimler harcandı..

Takım şampiyonluk yarışında kötü niyetli olmayan bir oyuncunu ıslıklamak aptallıktır. Bunun aksini iddaa eden futbol ile ilgilenmesin zaten. Kerem'e gelecek olursak keşke tek sorunu gol kaçırmak olsaydı. Okadar hatalar yapıyoki. En büyüğüde yıllardır bariz göz önünde olan eksikliklerini gidermemesi. Islık vs değil tabiki ama bu konularda eleştirilerin hepsi haklı bence. Barış nasıl geliştiyse Keremde bunu yapabilirdi. Hemde daha üst seviyeye çıkardı. Yapmadı.. Neden yapmadı onuda hiç anlamıyorum.
Gol kaçırmayı geç. Pas yok. Balance yok. Oyun görüşü yok. Asist olarak tek bildiği icardiye uzun atmak harici çok yetersiz. Topu nerde kaptırmaması gerektiğini asla öğrenemedi. Nerde sağlam nerde risk alması gerektiği ile ilgili hiç birşey bilmiyo. Çalımını geliştirmedi Şutunu az geliştirdi. Bukadar seye ragmen pozisyona giriyo diye oynatıldı. Sırf bu özelliği sayesinde birşeyler yaptı ama çok çok daha iyi bir futbolcu olabilrdi yukarıda saydıklarımı geliştirse. Özel bir sebebi varsa eyvallah ama bence bu direk ben oldum edası ve tembellik

Son düzenleme:
Keremin bize yaşattığı travmalar ne olacak reis kimse sütten çıkmış ak kaşık değil BAY ve mertens efsane oynamasaydi buralar yangın yeriydi baş sorumlulardan biri de keremdi maalesef.. Bokunu çıkaranlara kızıyorum sadece onun dışında eleştiri tabi ki olacak dünyada ilk baskı altına alınan topçu kerem değil bu kadar kırılgan olmaması lazım geçen sene de baştaci etmiştik ona bakarsan
Beni bu söylediğim için linçleyecekler ancak Kerem’in hayata bakış tarzı maalesef şuan geldiği noktadaki şanı şöhreti kaldıramıyor gibi geliyor bana.

Müthiş sporcu kendine çok iyi bakıyor, kendini geliştirmeye de çalışıyor ve hepsinden önemlisi çok yetenekli.

Ama bunlar bazı şeylere yetmiyor. İşler kötü gittiği zaman bazı konuları farklı şekilde ele almayı bilmek de bu işin önemli parçalarından biri. Kerem takım kötü gittiği zaman her türlü sorumluluğu alıyor en önemlisi Fener maçından sonraki hafta içi yaptığı açıklamalar, 13.olduğumuz sezondaki çabası takdire şayan.

Ama kendisi eleştirilmeye başlandığı anda tereddütsüz muazzam yaptığı herşeyi tereddütlü sıvayarak yapmaya ve sürekli düşmana hitabet eder gibi yaşamaya başladı.

Fatih Hoca ve Arda’da kendilerini böyle bitirdiler ki bu isimler kendi kötü dönemlerini de zamanında çok iyi yönetmişlerdi ama bir yerde onları da aştı bu durum.

Burası Türkiye, ülkeyi zor şartlarda kuran Atatürk’ü bile sevmeyen sürekli eleştiren bir kitle var. Herkesin fanı kadar antisi de var, tartışmasız sevilen kimse yok. Sen de bu ülkenin en büyük takımının kaptanısın. Formun düştüğünde gereksizdir, abartıdır eleştirdiler diye her röportajdan sonra yok bizi beğenmeyin, yok biz kötüyüz gibi açıklamalarla sürekli birine sallayan bir psikolojiyle düzelemezsin. Bir o kadar da seveni var. Biraz sevenlerine odaklanması lazım, bu tribal durumu en rahat sevgiyle aşar. Bana burada BAY’la araları bozukmuş dedim diye kızdılar ama takımda sürekli tribal röportaj veren birinin, canciğer olduğu biriyle aralarının açılmasına şaşırmamıyorum maalesef ki Barış’ın adım attığını da görüyorum.

Bu kafa yapısıyla o hayal ettiği liglerde bir yere gelemez kendini bitirir Emre Mor’un kariyerine sahip olur (onun problemleri daha farklı gerçi) el oğlu acımaz. Bakış açısını ve mentörlerini en kısa sürede değiştirmesini ümit ediyorum.

FB eğer Dzeko'yu 11 düşünmüyorsa sanki daha isimli, daha kariyerli bir santrafora gider gibi. Mourinho as santraforum Onuachu olsun demez sanki. Yedek medek için de sanki fazla olur o kadar yatırım. Hele Dzeko varsa...

O yüzden 10-15 bonservisleri bir şekilde veren BJK daha akla yatkın duruyor ama tabi belli olmaz. Belki 15m bonuslar şu bu dahil falandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt