Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.716
- 94.835
- 4.978
Yanıyor. 1 saate yabış yabış olunurEskişehir sabahı soğuk mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanıyor. 1 saate yabış yabış olunurEskişehir sabahı soğuk mu
Olivierada çok zorlanacagiz hem de çok.Zaniolo-Tete-Oliveira bir an önce paket olsunlar da önümüzü görelim
Reyizi hatırlayanlar oldu mu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhittin abi özür dilerimnerden bey olduk
Ben bize isterdim mertensin yerineFb ya da Bjk bu hikayenin sonunda yıldız golcü diye avunmak için Memphis Depay’ı indirir.
Vurdum duymaz bir tarzı var çok içe sinen bir karakter değil bela çıkarabilir.Ben bize isterdim mertensin yerine
Gereginden fazla gomuluyor
Goretzka adlı oyuncunun şu an Türkiyeye gelme ihtimali Sıfır. Bayern bırakmaz bıraksa 10 tane elit kulüp kapısına dikilir. Belki 3-4 yıl sonra olur. Biz Höjbergi alabiliriz ama fbde alabilir, totenham da vasat bir sezon geçirdi, adamlar zaten futbolcu öğütme makinesi göndereceklerdir ama daha genç birini isterdim oraya.Ekli dosyayı görüntüle 249120
Tam Okan hocalık yalnız, Goretz
Onuahcu nun kafasına topu indirebileceklermi yoksa faydalanamazlar 15 milyona sorloth alırlardı enayilerMuci,Onuahcu, El Musratiye
50 küsür para saçtılar.
O paraya takım kurulurdu be. Harbiden gram anlamıyor Hasan Arat yönetimi şu işten.
Abdulkerim , Nelson , Köhn , Boey,Torreira,Demirbay hattını 25’ten az bir fiyata kurmuştuk………… Üstüne bir de Davinson çektik 9’a.
15 e alırsın Sorloth'uOnuahcu nun kafasına topu indirebileceklermi yoksa faydalanamazlar 15 milyona sorloth alırlardı enayiler