Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna Hojberg, Thuram felan bekliyorsunuz
Ben Amrabat'ın alınabileceğinden bile şüpheliyim
Beklentinizi düşürün bence

Ne yalan söyleyim bats hamlesinden sonra bi gaza geldim ama şu an için beğenilmeyen Hojbjerg bile imkansız duruyor

Kasada para var mı yok mu onu da bilmiyoruz geçen sezon 30 a boey sattık 3 milyon euroluk transferi zor yaptık o yüzden oyuncu satışına falanda güvenemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Simdi erden timur olacaktı ki,juventus ortsahayi doldurdu,dur ben şu fagioliyi firsat transferi olarak kiralikta olsa alayım derdi🥲

Ne yalan söyleyim bats hamlesinden sonra bi gaza geldim ama şu an için beğenilmeyen Hojbjerg bile imkansız duruyor

Kasada para var mı yok mu onu da bilmiyoruz geçen sezon 30 a boey sattık 3 milyon euroluk transferi zor yaptık o yüzden oyuncu satışına falanda güvenemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hojberg beğenilmiyo mu?

Geleceğe damga vurması beklenen 25 genc yetenek arasında efe akman da var,efeye ciddi süre vermeliyiz artık ligde,avrupa vs derken ihtiyac olacak
1000008089.jpg

Torreira, Demirbay, Berkan ve Kaanin oldugu yere 2 yabanci adam alirsak, Efe kupada bile zor oynar.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'da sağ bek bölgesine hiç kimsenin beklemediği bir transfer olabilir. Yurt dışında çalışmalar yapılıyor. Bazı menajerler İtalya'da da görüşmeler yapıyor."

böyle bi herifin adı geçiodu Fi tarihinde.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt