Demir Türk
Kırmızı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 2.437
- 2.065
- 998
Rafa Silva bence geçen senenin zaha’sı gibi olacak. Temmuz sonuna doğru imza atar bir yere.Rafa silva haberleri kesildi nereye gidecek acaba. Dani olmo smith-rowe falan düşer mi buralara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rafa Silva bence geçen senenin zaha’sı gibi olacak. Temmuz sonuna doğru imza atar bir yere.Rafa silva haberleri kesildi nereye gidecek acaba. Dani olmo smith-rowe falan düşer mi buralara
Boşuna Hojberg, Thuram felan bekliyorsunuz
Ben Amrabat'ın alınabileceğinden bile şüpheliyim
Beklentinizi düşürün bence
O zaman rabiotla uzatirlar.locatelli,rabiot,thuram,douglas luiz oluyo yine.fagiolimiz yine disarda kalıyor mirettiyleMckennie gidici zaten douglasa karşı teklif etmişlerdi, diğerleri durur rabyo. Da gitti
Rabiotla kesin devam ederler öyleyse.ben bayern ve juvenin atakta oldugunu düşünüyorum cl icinMcKennie PL yapacakmis gibi haberler var.
Bütün sene tek yabancı stoperle geçmez. Nelson giderse bir stoper de gelir.
Hojberg beğenilmiyo mu?Ne yalan söyleyim bats hamlesinden sonra bi gaza geldim ama şu an için beğenilmeyen Hojbjerg bile imkansız duruyor
Kasada para var mı yok mu onu da bilmiyoruz geçen sezon 30 a boey sattık 3 milyon euroluk transferi zor yaptık o yüzden oyuncu satışına falanda güvenemiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
efe biraz fizik olark gelişirse psgdeki vitinha gibi olabilir. oyun stilleri benziyorGeleceğe damga vurması beklenen 25 genc yetenek arasında efe akman da var,efeye ciddi süre vermeliyiz artık ligde,avrupa vs derken ihtiyac olacak
Ekli dosyayı görüntüle 249158
geçen sene bi irlandalı zenci vardı. kimdi o?Kutlu Akpınar: "Galatasaray'da sağ bek bölgesine hiç kimsenin beklemediği bir transfer olabilir. Yurt dışında çalışmalar yapılıyor. Bazı menajerler İtalya'da da görüşmeler yapıyor."
geçen sene bi irlandalı zenci vardı. kimdi o?
rb : zeki (düşük opsionlu kiralamak suretiyle)
cm : amrabat (zanolo transferiyle beleşe getirilmek suretiyle)
cam : Golovin (parayı basmak suretiyle)
Kutlu Akpınar: "Galatasaray'da sağ bek bölgesine hiç kimsenin beklemediği bir transfer olabilir. Yurt dışında çalışmalar yapılıyor. Bazı menajerler İtalya'da da görüşmeler yapıyor."
İstedigimiz tarz Adamlar değil
yaşa sen ahberdU2daki herif mi heis