Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkanla emreyi arenada ıslıklayan bizdik

Bugün bizimkiler kulübede otursa diğerleri oynasa biz sallıyoduk montellaya

Eleştirdiğimiz şeyi bizde yapıyoruz aslında hepimizde sorun var

Bu durum nasıl düzelir ona bakmak lazım

Ya takım,bütünlük,birbirini tamamlama,rakibe göre strateji vs bunları komple bi kenara bırakıp istatistiğe verilere göre kadro oluşacak kimse ses etmeyecek ya da 4 büyük takımda (belki komple süper lig) yerli oyuncu yasak olacak başka çözümü yok sanki bu işin

bu durum düzelemez

çok açık söyleyim aydın bir despotun 30 yıllık yönetimi filan olmadan düzelemez

işin sadece sportif tarafına bakarsa kötü oyuncu yetiştiriyoruz

çünkü eğitmenimiz yok çoğu 5 para etmez

türk futbolcuların çoğunluğu sadece yetenekleri sayesinde var oluyor

hiçbirine eğitmenler birşey katmıyor özellikle alt yapıda

o yüzden böyle gelmiş böyle gider bütün topluma nester vurulana kadar

trafik sorunu gibi işte

o da çözülemez

Volkanla emreyi arenada ıslıklayan bizdik

Bugün bizimkiler kulübede otursa diğerleri oynasa biz sallıyoduk montellaya

Eleştirdiğimiz şeyi bizde yapıyoruz aslında hepimizde sorun var

Bu durum nasıl düzelir ona bakmak lazım

Ya takım,bütünlük,birbirini tamamlama,rakibe göre strateji vs bunları komple bi kenara bırakıp istatistiğe verilere göre kadro oluşacak kimse ses etmeyecek ya da 4 büyük takımda (belki komple süper lig) yerli oyuncu yasak olacak başka çözümü yok sanki bu işin
Volkan ve Emre ile bizim topçuları mı kıyaslıyon gerçekten. Volkanın ve Emrenin yaptığı pisliği hangi cimbomlu topçu yapmış. Tabi ıslıklanacaklar yanlış kefeye koymak yerine takdir edilmesi gerekir.

Montella bizim oyuncuları oturtsa tabi sallarız en formda oyuncular Galatasaraylı onlar oynamayacakta kim oynayacak.

Valla yazdıkların tam elma armut olmuş.

Milli takimin orta sahasi ne alemde, onun icin hakan veya orkun tip oyunculari istemem, savasan , kosan , sert oynayan oyuncu sart bize, ara sira bir ince pas atacak, uzaktan sut cekecek ama pres nedir bilmeyecek tarz oyuncu getirirsek cl ön eleme veya CL de milli takimin halinden farkimiz olmaz.

bu durum düzelemez

trafik sorunu gibi işte

o da çözülemez
Bir ton yeni nesil eğitmen var hocam yanlışın var o konuda. Bir ton tanıdığım var ama şans göremediği için çoğu mesleği bıraktı. Bazisi da ailesi kredi çekip yurtdışı gönderdi orada lisanslarina devam ediyor. Nedeni de toplumun kanayan yarası torpil olayi. 3.ligde osuruktan bir takımda top oynadı diye adamlar direk belli lisansla başlıyor. Hiç bir kulüp de senin lisansini karşılamıyor. En azından bu adam futboldan gelme diyip böyle Tolunay tarzi adamları alt yapılarda görmek zorunda kalıyoruz. Önce eğitim sistemiyle koordineli olmalı bu işler.

bu durum düzelemez

trafik sorunu gibi işte

o da çözülemez

Millet olarak problemimiz var hepimiz sorunluyuz bence

Kadın voleybol takımı var geçen sene vnlinden avrupa şampiyonasına tüm kupaları kazandılar

Bu sene vnlde ise dün polonyaya yenildik ve elendik milleti bi görsen nasıl nefret kusuyor aynı takıma aynı oyunculara

Bunun ne kadar yanlış bi tutum olduğunu bilmeme rağmen ben bile "tüh size reziller nasıl yenilirsiniz herkes istifa " falan diye düşündüm

Spor kültürümüzün olmaması mı burdaki temel etken yoksa millet olarak dnamızda tahammülsüzlük olması mı,çoğu insanın mutluluğu aradığı tek hobisi spor olduğu için bu yüzden mi başarısızlıkta hemen öfke kusuyoruz çok merak ediyorum

Bugün alt tarafı bir futbol maçı oynandı ve yenildik,bunu sanki savaşa girmişizde toprak kaybetmişiz gibi düşünüp çok ciddiye alıp kendimizi boşa üzüyoruz,boşa tartışıyoruz,boşa sinirleniyoruz

İşin garibi yukarda dediğim gibi bunun boş olduğunu çok iyi bilmeme rağmen ben bile karşı koyamıyorum tam bi malım cidden :)

Millet olarak problemimiz var hepimiz sorunluyuz bence

Kadın voleybol takımı var geçen sene vnlinden avrupa şampiyonasına tüm kupaları kazandılar

Bu sene vnlde ise dün polonyaya yenildik ve elendik milleti bi görsen nasıl nefret kusuyor aynı takıma aynı oyunculara

Bunun ne kadar yanlış bi tutum olduğunu bilmeme rağmen ben bile "tüh size reziller nasıl yenilirsiniz herkes istifa " falan diye düşündüm

Spor kültürümüzün olmaması mı burdaki temel etken yoksa millet olarak dnamızda tahammülsüzlük olması mı,çoğu insanın mutluluğu aradığı tek hobisi spor olduğu için bu yüzden mi başarısızlıkta hemen öfke kusuyoruz çok merak ediyorum

Bugün alt tarafı bir futbol maçı oynandı ve yenildik,bunu sanki savaşa girmişizde toprak kaybetmişiz gibi düşünüp çok ciddiye alıp kendimizi boşa üzüyoruz,boşa tartışıyoruz,boşa sinirleniyoruz

İşin garibi yukarda dediğim gibi bunun boş olduğunu çok iyi bilmeme rağmen ben bile karşı koyamıyorum tam bi malım cidden :)
Ekonomik olarak ülke iyi bir durumda olmadığından beri ülkede sinirler ip gibi gergin ve insanlar uçta yaşıyor oldu.

Volkan ve Emre ile bizim topçuları mı kıyaslıyon gerçekten. Volkanın ve Emrenin yaptığı pisliği hangi cimbomlu topçu yapmış. Tabi ıslıklanacaklar yanlış kefeye koymak yerine takdir edilmesi gerekir.

Montella bizim oyuncuları oturtsa tabi sallarız en formda oyuncular Galatasaraylı onlar oynamayacakta kim oynayacak.

Valla yazdıkların tam elma armut olmuş.
Benim yazdıklarım elma seninki armut olmuş

Volkanla emre gsde olsa kadıköyde milli maçta ıslıklansalar püh size kulüpçülüğüz batsın derdin,tam tersi oldu eleştireceğin şeyi sen yapmış oldun

kulüpçülük meselesi asla düzelmez

eskiden yoktu çünkü internet yoktu. insanlar düşüncelerini küçük çevreleri ile paylaşıyordu en fazla. haliyle yayılmıyordu negatif fikirler.

şimdi öyle değil. sosyal medya sayesinde herkes geniş kitlelere duyurabiliyor kendini.

örneğin bugün bir gs taraftarı internete girdiği anda kulübüne ve oyuncusuna edilmiş bir ton hakaret okuyor. bu kişiden üç gün sonra bir şey yokmuş gibi çıkıp kendisine söven adamla aynı takımı desteklemesini bekleyemezsin. desteklemek bir yana o takımın yenilmesini ister. ve haklıdır

isterseniz 50 sene ileriye sarın ülkeyi hiç bir şey değişmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt