Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.731
- 15.418
- 2.323
Abdülkerimin halâ alıcısı varsa satılabilir, Davinson mutlak kalmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da 5.seçenek oluyo rabiot kalir ve thuram gelirseYav Sergen bunu nasıl alalım oğlum dalga mı geciyon
Her ülkede bir öğütücü takım var demek kideli gibi herkesi alıp sonra çöpe çıkarıyor
25. Seçenek olsa da alamayizBu da 5.seçenek oluyo rabiot kalir ve thuram gelirse
O zaman Galatasaray kapatılsın25. Seçenek olsa da alamayiz
Davinson ve emin cok iyi geriden oyun kurma konusundaa.kerim satılsında geriden oyun kurma becerisi ve cesareti diğerlerinde var mı?.. kötü maçlar çıkarabilir ancak zor bir sezonda hep sorumluluk aldı yine toparlar.. millet 50 tane defans alıyor tutturamıyor..
Oynasın yav. Bugünkü hem spor medyası hem sosyal medya bir göt olsun da görelim. Bitirmişler ülkemizi. Bir milli takım maçında bile birlik olamıyoruz artik. Eskiden ne güzeldi be. Bu şerefsizler Galatasaraylı oyuncu değerlenir diye düşünüp 0 çeksek mutlu olurlar.
Mevkisinde oynamiyorbarış alperin bence satılması lazım para ediyorken
dogruMevkisinde oynamiyor
Kanatdogru
montella cocugun degerını düsürüyor
Olsa da yesek
Ama yaprak kanatOlsa da yesek
Semih denen tenekeyi oynaatacagi gercegiyle yuzleselim. Kenan forvette oynayacak, baris yedekNiye yav aksine şimdi bizimkiler oynamalı
Ağlayan da sabaha kadar ağlasın. Montella hoca olarak bir yerlere gelmek istiyorsa baskıdan korkup saçmalamaz.
dostum hep futbol konusuyorsun
Yok hocam ben elestirmiyordum milli forma sonuçta orasi. Ama işin boku çıkmış. Bugün Gs lobisi diyen bir arkadaşa İrfan 2 maçtır yok. Madem sakatlığı uzun neden kadroya çağırdı başkasını çağırsaydi da yunus yerine oynasaydi dedim. Adam bana diyor ki bir sonraki turlarda irfani kullanmak için aldı. Lan turnuva başlamadan kadro bildiriyorsun üst tura çıkacağını nerden biliyordun diyorum bu gruptan çıkacağımız kesin diykrVolkanla emreyi arenada ıslıklayan bizdik
Bugün bizimkiler kulübede otursa diğerleri oynasa biz sallıyoduk montellaya
Eleştirdiğimiz şeyi bizde yapıyoruz aslında hepimizde sorun var
Bu durum nasıl düzelir ona bakmak lazım
Ya takım,bütünlük,birbirini tamamlama,rakibe göre strateji vs bunları komple bi kenara bırakıp istatistiğe verilere göre kadro oluşacak kimse ses etmeyecek ya da 4 büyük takımda (belki komple süper lig) yerli oyuncu yasak olacak başka çözümü yok sanki bu işin