Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim sözde taraftarı da anlayamıyorum takıma destek verceğine andaval gibi arda güler diye bağrıyosun sahada oynayan topçular duymuyo mu bunu hangi hakla hizmet böyle bir çağrı yapıyosun ki geçen gürcü maçında attığı gol harici eksi yazdı ki bu yüzden skoru korumak için çıkardı montella

Onun dışında kanatlarda kerem ve yunus bence güzel tercihti bugün oynamak istediğimiz oyun için fakat maalesef defanstaki mallıklar yüzünden evdeki hesap çarşıya uymadı

a.kerim satılsında geriden oyun kurma becerisi ve cesareti diğerlerinde var mı?.. kötü maçlar çıkarabilir ancak zor bir sezonda hep sorumluluk aldı yine toparlar.. millet 50 tane defans alıyor tutturamıyor..

Oynasın yav. Bugünkü hem spor medyası hem sosyal medya bir göt olsun da görelim. Bitirmişler ülkemizi. Bir milli takım maçında bile birlik olamıyoruz artik. Eskiden ne güzeldi be. Bu şerefsizler Galatasaraylı oyuncu değerlenir diye düşünüp 0 çeksek mutlu olurlar.

Volkanla emreyi arenada ıslıklayan bizdik

Bugün bizimkiler kulübede otursa diğerleri oynasa biz sallıyoduk montellaya

Eleştirdiğimiz şeyi bizde yapıyoruz aslında hepimizde sorun var

Bu durum nasıl düzelir ona bakmak lazım

Ya takım,bütünlük,birbirini tamamlama,rakibe göre strateji vs bunları komple bi kenara bırakıp istatistiğe verilere göre kadro oluşacak kimse ses etmeyecek ya da 4 büyük takımda (belki komple süper lig) yerli oyuncu yasak olacak başka çözümü yok sanki bu işin

Volkanla emreyi arenada ıslıklayan bizdik

Bugün bizimkiler kulübede otursa diğerleri oynasa biz sallıyoduk montellaya

Eleştirdiğimiz şeyi bizde yapıyoruz aslında hepimizde sorun var

Bu durum nasıl düzelir ona bakmak lazım

Ya takım,bütünlük,birbirini tamamlama,rakibe göre strateji vs bunları komple bi kenara bırakıp istatistiğe verilere göre kadro oluşacak kimse ses etmeyecek ya da 4 büyük takımda (belki komple süper lig) yerli oyuncu yasak olacak başka çözümü yok sanki bu işin
Yok hocam ben elestirmiyordum milli forma sonuçta orasi. Ama işin boku çıkmış. Bugün Gs lobisi diyen bir arkadaşa İrfan 2 maçtır yok. Madem sakatlığı uzun neden kadroya çağırdı başkasını çağırsaydi da yunus yerine oynasaydi dedim. Adam bana diyor ki bir sonraki turlarda irfani kullanmak için aldı. Lan turnuva başlamadan kadro bildiriyorsun üst tura çıkacağını nerden biliyordun diyorum bu gruptan çıkacağımız kesin diykr 😂 bunlara laf anlatamazsin hepsinin anasini Gs sey yapsin

Bu 5.secenek olan büyük takım iskartalarini anca onlarda transfer kapanınca alabiliriz şu saatte alma şansımız hayatta yok o saati beklemek yani eylülü oda büyük risk iki ucu boklu değnek

Chelsea alt yapisinda fena herifler var gecen buraya attim aklini alip cokmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt