- 26 Ocak 2021
- 35.253
- 33.872
- 2.233
Uçakları biliyor diye hypeladılar bilgi verir mi oldu buda

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erayım serbestken de imza parası var kafa kafaya bile gelebilir.Herifi serbestken alamadık bonservisle nasıl alacağız yav saçmalık
Gökenim mahalledeki ablaya düşünmesi için zaman mı verdinSon 21 saat
15m imza parasi isteyecek hali yokturErayım serbestken de imza parası var kafa kafaya bile gelebilir.
10 ister mesela ayrıca Aston Villa da 10 a fit olur ama oyuncu gelmez15m imza parasi isteyecek hali yoktur
O işi yıllar sonra hallettim , mevzu kapandıGökenim mahalledeki ablaya düşünmesi için zaman mı verdin![]()
Abla eyt den çıktıktan sonra yaniO işi yıllar sonra hallettim , mevzu kapandı![]()
Hiç de değilTielemans hayal maalesef
Harika olur tabi bencede ama , İngiltere'den ayrılmak istemez benceHiç de değil
Tiele as oyuncu olmak isterken emery yedek düşününce daha devre arası ayrılmak istedi yeterli süre alamadığı için
Sonra as os kamara sakatlandı ve tielemans oynadığı için sezonu tamamladı
Zaha&aston haberleri vardı devre arası,zaha hali hazırda başka bi teklif almadıysa takasla bile çözülebilir transfer,neticede 2 kulüpte 2 oyuncuyu free aldı bons ödemedi zarar etmeyecek
Toreira yanına cuk oturur
Tielamans kolpasının çıkma sebebi ;
Herif bugun izlemiş beğenmiş kolpayı sıkmış![]()
Hiç de değil
Tiele as oyuncu olmak isterken emery yedek düşününce daha devre arası ayrılmak istedi yeterli süre alamadığı için
Sonra as os kamara sakatlandı ve tielemans oynadığı için sezonu tamamladı
Zaha&aston haberleri vardı devre arası,zaha hali hazırda başka bi teklif almadıysa takasla bile çözülebilir transfer,neticede 2 kulüpte 2 oyuncuyu free aldı bons ödemedi zarar etmeyecek
Toreira yanına cuk oturur
Bu hesap yanlış bilmiyosam samiyenle alakadar bi hesaptı,samiyen bunu takip edin falan diyoduTielamans kolpasının çıkma sebebi ;
Herif bugun izlemiş beğenmiş kolpayı sıkmış![]()
Şuan bitik durumdayız fofana gelirse belki @Onur Bakır nude atar diye umut ediyoruz Gökenim, kurudukÜyeler tanışma konusunu okuyorum
Eskiden bayan üye doluymuş buralar
Muslera,davi,nelson,köhn,tore,ziyech,zaha,mertens,ikardi,batszaha kalıyor, tielemans antalya'ya tatile gelir ancak