Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.731
- 15.420
- 2.323
Lizbon A kalite golcü alıp 3 çöpten kurtulmuştuBunlari bize 2001 yazinda çakmış olmaları lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lizbon A kalite golcü alıp 3 çöpten kurtulmuştuBunlari bize 2001 yazinda çakmış olmaları lazım
Fbli Hasan Veziri aldık3 temmuz diyo ama sorun yok.o da jupiter ikizlerdeyken gelmiş.sneijder ve drogba da öyle geldi.1989 yazında ses getiren bi transfer yaptık mi veya 88-89 devre arasi?
Mbo Mpenza Schalke 04 te ki Emile Mpenza nın kardeşiydi.Lizbon A kalite golcü alıp 3 çöpten kurtulmuştu
Asıl anlattığımı ıskalamışsın tutarsızlıktan bahsettim sadecevolkan ve emre gibi bir karakter bizde olsa biz başkasına kalmadan def ederiz.
sen fbnin pislik 2 topçusu ile bizimkileri kıyaslıyon aynı kefeye koyuyorsun resmen. volkanın yemediği bok kalmadı ıslıklanması gayet doğal. mhy misal milli takımda olsa gelse arenaya ıslıklanmayacak mı? bunun nesi yanlış olacak mesala. Bir tane var mı bizden böyle yerli topçu.
Gidiyorsu karaktersizlerle karakterli topçuları aynı kefeye koyursun sonra yazdıkların mantıklı gibi elma armut işini tiye alıyorsun.
Senin yorumun tamamen polyana. Adamlar sezona damga vuran Barış Alper'i, sırf Semih'in yerine oynuyor diye bokluyorlar. Şimdi biz nasıl onlarla aynı kefesw olup benzerini bizde yaptık canım adamlara bir şey denmez oluyor.
Evet son zamanlarında Azerbaycan Ligi'nde oynamıştıMbo Mpenza Schalke 04 te ki Emile Mpenza nın kardeşiydi.
Ses getirse de faydasız muhtemelen ama avrupada başarılıydık de mi o sene?2013te ve 2001de clde oldugu gibiFbli Hasan Veziri aldık
Victoria ve Sturm Graz dan kiraladığımız Andreas Flerquin ile Lucescu şampiyon olduğumuz kadroyu unutamam. Lucescu orada resmen teknik direktörlüğünü konuşturmuştu.Evet son zamanlarında Azerbaycan Ligi'nde oynamıştı![]()
Victor Agali ile beraber PlayStation 1de baş belasiydiMbo Mpenza Schalke 04 te ki Emile Mpenza nın kardeşiydi.
Abi konuş tabi, zaten benim söylemek istediğimde buydu.bu tarz transferler bekliyorumSergen ve aziz kafa açmayın tielemansı konuşacağız
Ortak noktada buluşamayıcaz. Senin dediğin olmuyor bizde çünkü biz karşı taraf gibi çirkefleşmiyoruz. Okan hocanın evladına kadar laf attılar hoca bile patladı sövdü, sonrada özür diledi bunu yapacak karakterde bizimkiler işte onu diyorum. Biz onlarla aynı kefede değiliz bizim hakkımız var eleştirmeye.Asıl anlattığımı ıskalamışsın tutarsızlıktan bahsettim sadece
Hakettiler ıslıkladık diyosun ya(aynı fikirdeyim)diyelim ki okan mt tdsi oldu maç kadıköyde ve ıslıklanıyo,"malmısınız olm bırakın kulüpçülüğü" diyip eleştirecektik,peki fbliler "şinanay diyip bize sövmüştü haketti" dese aa pardon evet haklıymışsınız mı derdik? tabi ki demezdik,kulüpçülüğü bizde yapıyoruz çünkü
Bugün özelinde de kerem yunus yerine semih arda oynayıp sıvasa kerem yunus niye oynamıyo diye biz montellaya sallayacaktık
Eleştirdiğimiz şeyi biz yapacaktık, tutarsızlığı gözler önüne serdim doğruyu yanlışı değil