Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkan ve emre gibi bir karakter bizde olsa biz başkasına kalmadan def ederiz.

sen fbnin pislik 2 topçusu ile bizimkileri kıyaslıyon aynı kefeye koyuyorsun resmen. volkanın yemediği bok kalmadı ıslıklanması gayet doğal. mhy misal milli takımda olsa gelse arenaya ıslıklanmayacak mı? bunun nesi yanlış olacak mesala. Bir tane var mı bizden böyle yerli topçu.

Gidiyorsu karaktersizlerle karakterli topçuları aynı kefeye koyursun sonra yazdıkların mantıklı gibi elma armut işini tiye alıyorsun.

Senin yorumun tamamen polyana. Adamlar sezona damga vuran Barış Alper'i, sırf Semih'in yerine oynuyor diye bokluyorlar. Şimdi biz nasıl onlarla aynı kefesw olup benzerini bizde yaptık canım adamlara bir şey denmez oluyor.
Asıl anlattığımı ıskalamışsın tutarsızlıktan bahsettim sadece

Hakettiler ıslıkladık diyosun ya(aynı fikirdeyim)diyelim ki okan mt tdsi oldu maç kadıköyde ve ıslıklanıyo,"malmısınız olm bırakın kulüpçülüğü" diyip eleştirecektik,peki fbliler "şinanay diyip bize sövmüştü haketti" dese aa pardon evet haklıymışsınız mı derdik? tabi ki demezdik,kulüpçülüğü bizde yapıyoruz çünkü

Bugün özelinde de kerem yunus yerine semih arda oynayıp sıvasa kerem yunus niye oynamıyo diye biz montellaya sallayacaktık

Eleştirdiğimiz şeyi biz yapacaktık, tutarsızlığı gözler önüne serdim doğruyu yanlışı değil

Aha bir de Monchi ile iyi ilişkileri olan Galatasaray yazmış. Terim Sports bizimle maytap geçmek istiyor anlaşılan gecenin bu vakti.

Asıl anlattığımı ıskalamışsın tutarsızlıktan bahsettim sadece

Hakettiler ıslıkladık diyosun ya(aynı fikirdeyim)diyelim ki okan mt tdsi oldu maç kadıköyde ve ıslıklanıyo,"malmısınız olm bırakın kulüpçülüğü" diyip eleştirecektik,peki fbliler "şinanay diyip bize sövmüştü haketti" dese aa pardon evet haklıymışsınız mı derdik? tabi ki demezdik,kulüpçülüğü bizde yapıyoruz çünkü

Bugün özelinde de kerem yunus yerine semih arda oynayıp sıvasa kerem yunus niye oynamıyo diye biz montellaya sallayacaktık

Eleştirdiğimiz şeyi biz yapacaktık, tutarsızlığı gözler önüne serdim doğruyu yanlışı değil
Ortak noktada buluşamayıcaz. Senin dediğin olmuyor bizde çünkü biz karşı taraf gibi çirkefleşmiyoruz. Okan hocanın evladına kadar laf attılar hoca bile patladı sövdü, sonrada özür diledi bunu yapacak karakterde bizimkiler işte onu diyorum. Biz onlarla aynı kefede değiliz bizim hakkımız var eleştirmeye.

Bugün yaşayananları şu bizde olsaydı bizde aynısını yapardık ile aynı kefeye koyamayız adaletli olmaz. Sezon başında beri oyuncusuyla, başkanıyla, taraftarıyla, sanatçısıyla adamların atmadığı iftira kalmadı bırakında iki eleştirme hakkımız olsun. Normalde kucağa alıp hoplatmamız lazım.

Adamlar bize 10 vuruyor biz 1 vurunca aynı kefeye konamayız. Adamlar hak ediyor bunu çünkü çirkefler. Bizim yaptıklarımız az bile bunlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt