Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.338
- 16.347
- 1.578
elden çıkarmak istiyordu ve son güne kaldı öyle aldık, Davinson büyük bir transfer başarısı.40 küsürlük stoperi 9 a verdi en ölücü adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elden çıkarmak istiyordu ve son güne kaldı öyle aldık, Davinson büyük bir transfer başarısı.40 küsürlük stoperi 9 a verdi en ölücü adam
Kerem'in gitmesi en iyisi olacak gibi. Burada bizim bir kesim rahat bırakmayacak Kerem'de geri gitmeye başlayacak o yüzden 15'i bularak satarsak iki taraf içinde iyi olacak bence.okan hocanın yerinde olsam keremi bırakmam
keremin yerinde olsam 1 dk durmam sociedada giderim
Bissakanin taksitleri bitmemiştir lan daha40 küsürlük stoperi 9 a verdi en ölücü adam
taksitle almamıştırBissakanin taksitleri bitmemiştir lan daha
Düzenli forma giyen oyuncu zaten eğer o adama gidiyorsak net katkı alırız ama rakam 15 den aşağı olmaz.Boey gibi scout transferi yapacaksak da ki scout ekibimizin yeterli olduğunu düşünmüyorum o bence zor ihtimal.wan bissaka sorunlu bir tip değil bildiğim kadarıyla piyasası her türlü olur. 7 milyona vereceklerine ihtimal vermiyorum.
Sağ beke aslında ikna edebilsek Maicon gelir yaşı çok problem değil, biraz antremanla ligi duman eder
Nedense Altay Bayindir isimli bir futbolcu alacağımızı düşünmüyorum
20m a 3 tane oyuncu kimi alacaz laZaniolo'yu en kötü ihtimalle 20'ye satmamiz lazim ve o parayla en az 3 oyuncu getirmemiz gerekiyor.