Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.841
- 20.818
- 1.848
elden çıkarmak istiyordu ve son güne kaldı öyle aldık, Davinson büyük bir transfer başarısı.40 küsürlük stoperi 9 a verdi en ölücü adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elden çıkarmak istiyordu ve son güne kaldı öyle aldık, Davinson büyük bir transfer başarısı.40 küsürlük stoperi 9 a verdi en ölücü adam
Kerem'in gitmesi en iyisi olacak gibi. Burada bizim bir kesim rahat bırakmayacak Kerem'de geri gitmeye başlayacak o yüzden 15'i bularak satarsak iki taraf içinde iyi olacak bence.okan hocanın yerinde olsam keremi bırakmam
keremin yerinde olsam 1 dk durmam sociedada giderim
Bissakanin taksitleri bitmemiştir lan daha40 küsürlük stoperi 9 a verdi en ölücü adam
taksitle almamıştırBissakanin taksitleri bitmemiştir lan daha
Düzenli forma giyen oyuncu zaten eğer o adama gidiyorsak net katkı alırız ama rakam 15 den aşağı olmaz.Boey gibi scout transferi yapacaksak da ki scout ekibimizin yeterli olduğunu düşünmüyorum o bence zor ihtimal.wan bissaka sorunlu bir tip değil bildiğim kadarıyla piyasası her türlü olur. 7 milyona vereceklerine ihtimal vermiyorum.
Sağ beke aslında ikna edebilsek Maicon gelir yaşı çok problem değil, biraz antremanla ligi duman eder
Slm aleyküm
Bugün Oğuz aydın biter
Nedense Altay Bayindir isimli bir futbolcu alacağımızı düşünmüyorum
20m a 3 tane oyuncu kimi alacaz laZaniolo'yu en kötü ihtimalle 20'ye satmamiz lazim ve o parayla en az 3 oyuncu getirmemiz gerekiyor.