- 5 Eylül 2014
- 80.121
- 62.786
- 4.283
Melikşaha 1@Melikşah Aydoğan disindaki her kaynak yok hukmundedir bizim icin!
Sana 5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melikşaha 1@Melikşah Aydoğan disindaki her kaynak yok hukmundedir bizim icin!
Son zamanlarını bilmiyorum ama en uçta da oynamaya başlamıştı Antalya'da.Gökdeniz sağ kanat değilmiydi?
Sağ kanat oynayacak çalışkanlık yok bu çocukta. Yedek forvet için bile alınması boş iş bence. Gereksiz bi transfer olurGökdeniz sağ kanat değilmiydi?
Hg feramuz. Nobetimiz de Kaç gün takılmayı planliyorsunNe diyon
3Hg feramuz. Nobetimiz de Kaç gün takılmayı planliyorsun
Kardeşim adamın sizden çıkarı var mıM.şahın kolpalarından 11 yapılır yedeklerin de yarisi dolar valla
Oğuz bencede iyi ama bu Gökdeniz biraz zekasiz gibi. Adam Süper ligden pttye dusmusOğuz ve Gökdeniz doğru hamleler bence. Fizik güç ve patlayıcılığa sahipler. Yaşları genç. Tam Okan Buruk'un isteyeceği tip oyuncular. Oğuz'dan özellikle umutluyum. Ciddi gelişim göstereceğini düşünüyorum bizde.
Hemen 1 yıl top oynayan topçuları sanki 10 yıldır izliyormuşsunuz gibi analiz yapıp gsye istiyorsunuzOğuz ve Gökdeniz doğru hamleler bence. Fizik güç ve patlayıcılığa sahipler. Yaşları genç. Tam Okan Buruk'un isteyeceği tip oyuncular. Oğuz'dan özellikle umutluyum. Ciddi gelişim göstereceğini düşünüyorum bizde.