Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın ve Gökdeniz Bayrakdar transferini bitirmişiz. Güvendiğim kaynaktan bilgi geldi 3 gün önce ama diğer kaynağı da bekledim netleşsin diye. Son saniye aksilik olmazsa bilgi bu :)

futbolcularda maaş baremi gittikçe yükseliyor.. kağıt üstünde isimler iyi olunca maaşlar yükselmeye başlıyor. diğerleri de talep etmeye başlıyor.. bari yeni alacaksak ve maaşı yüksek olacaksa yaşı genç olsun. manchesterın pazarı ülkemiz oldu.. yüksek maaş kulüplerde son tercih olmalı..

Oğuz ve Gökdeniz doğru hamleler bence. Fizik güç ve patlayıcılığa sahipler. Yaşları genç. Tam Okan Buruk'un isteyeceği tip oyuncular. Oğuz'dan özellikle umutluyum. Ciddi gelişim göstereceğini düşünüyorum bizde.
Oğuz bencede iyi ama bu Gökdeniz biraz zekasiz gibi. Adam Süper ligden pttye dusmus

Oğuz ve Gökdeniz doğru hamleler bence. Fizik güç ve patlayıcılığa sahipler. Yaşları genç. Tam Okan Buruk'un isteyeceği tip oyuncular. Oğuz'dan özellikle umutluyum. Ciddi gelişim göstereceğini düşünüyorum bizde.
Hemen 1 yıl top oynayan topçuları sanki 10 yıldır izliyormuşsunuz gibi analiz yapıp gsye istiyorsunuz
Ve bunu yaparken hiç utanmıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt