Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.077
- 95.124
- 4.978
Tam maçını nerede buliyim şimdi yav , al şunu izle işte
bulsan izleyecek sanki at kaşağısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne biçim cümle kurulmuş burada Admirim Groenbeakin menejeri diyor Bissska bitmiş cümle Rabiot ile bitiyorne diyon
calminyanın bugüne kadar söyledikleri çıktı mı? ben hatırlamıyorum.
sen de cümle kuramıyorsunBu ne biçim cümle kurulmuş burada Admirim Groenbeakin menejeri diyor Bissska bitmiş cümle Rabiot ile bitiyor
Burada pek sevilmese bile bizim muhabirlerin birçoğundan daha iyi geçen sene Zaha ve Tete'yi ilk söylenlerden aynı zamanda haberleri Ertan ve Salim'den alıyor dahada çevresi var.calminyanın bugüne kadar söyledikleri çıktı mı? ben hatırlamıyorum.
Manu forumunda mısen napıyon peki
Ozaman direkt ertanla salimi takip edin. Bunu niye takip ediyon bumutBurada pek sevilmese bile bizim muhabirlerin birçoğundan daha iyi geçen sene Zaha ve Tete'yi ilk söylenlerden aynı zamanda haberleri Ertan ve Salim'den alıyor dahada çevresi var.
Gizli ya da bazı haberleri buna veriyorlar kendilerinden önce bu paylaşıyor.Ozaman direkt ertanla salimi takip edin. Bunu niye takip ediyon bumut
Ben öyle bir iddiada bulunmadımsen de cümle kuramıyorsun
Norveç şampiyonada yokMilli takımda var mı bu Almamislar galiba
Sohbeti çok koyu bir nöbetBen öyle bir iddiada bulunmadım
Adam burayı Google olarak kullanıyo kanks yavNorveç şampiyonada yok
Memom herkesin sağlık sıhhat yerinde mi kardeşim ?Norveç şampiyonada yok
Aa Muradım bağlasandurmazım cennet mahallesi yunuzumAdam burayı Google olarak kullanıyo kanks yav![]()
Adam Danli değil mi? Norveç ne alakaNorveç şampiyonada yok