- 18 Mayıs 2011
- 50.183
- 53.156
- 4.463
Burhan Can Terzi: "Yöneticiler, 'Yıldız statüsünde olup da en yakın olduğumuz oyuncu Hojbjerg.' diyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a, 'Benim önceliğim İtalya ama beni bekleyin.' dedi."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsunAnnem rahatsizlanmisti
Ekonominin içine edilecek gibi bir his var içimdeTakımdaki asgari ücretin 2.5 milyon euro olduğu yıllara dönüş yaptık herhalde. Erden Timur sonrası böyle birşey bekliyordum zaten, sağolsun yanıltmıyorlar.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecmis olsun dostumAnnem rahatsizlanmisti
Sağol dostumGecmis olsun
sen bizi bekle yaprakBurhan Can Terzi: "Yöneticiler, 'Yıldız statüsünde olup da en yakın olduğumuz oyuncu Hojbjerg.' diyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a, 'Benim önceliğim İtalya ama beni bekleyin.' dedi."
Bizim istediğimiz orta sahalarda bi İtalya merakı varsen bizi bekle yaprak
Burhan Can Terzi: "Yöneticiler, 'Yıldız statüsünde olup da en yakın olduğumuz oyuncu Hojbjerg.' diyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a, 'Benim önceliğim İtalya ama beni bekleyin.' dedi."
Hiç izlemedim üstatParades gibi mi beklicez yine? Bu arada bu Hojberg statik bir oyuncu mu aktif bir oyuncu mu. Mourinho gittiği her yere Matic i alıyordu bu adam da Maticgillerden mi eğer öyleyse gelmesin
torreira da öyleydiBizim istediğimiz orta sahalarda bi İtalya merakı var
Genduzi
Paredes
Şimdi de bu Hojberg
"...ama beni bekleyin"Burhan Can Terzi: "Yöneticiler, 'Yıldız statüsünde olup da en yakın olduğumuz oyuncu Hojbjerg.' diyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a, 'Benim önceliğim İtalya ama beni bekleyin.' dedi."
Forumda isteyenler Hojberg e Pehlivan aman Postecoglou dan daha hakim gibiHiç izlemedim üstat
Evet çok şey istiyosun rahatsız herif@Onur Bakır gelse de duyum verse ya da hiç olmadı @Murat Durmaz a nude atsa biraz canlansa nöbet çok şey mi istiyorum ya![]()
hojberg: kampın beşinci günün şafağında beni bekleyin, bekleyin ama çok umutlanmayın.Burhan Can Terzi: "Yöneticiler, 'Yıldız statüsünde olup da en yakın olduğumuz oyuncu Hojbjerg.' diyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a, 'Benim önceliğim İtalya ama beni bekleyin.' dedi."