Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi: "Yöneticiler, 'Yıldız statüsünde olup da en yakın olduğumuz oyuncu Hojbjerg.' diyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a, 'Benim önceliğim İtalya ama beni bekleyin.' dedi."

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in olası ayrılığı üzerine hem Bodo Glimt hem de Albert Gronbaek ile temasa geçti.

Burhan Can Terzi: "Yöneticiler, 'Yıldız statüsünde olup da en yakın olduğumuz oyuncu Hojbjerg.' diyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a, 'Benim önceliğim İtalya ama beni bekleyin.' dedi."

Parades gibi mi beklicez yine? Bu arada bu Hojberg statik bir oyuncu mu aktif bir oyuncu mu. Mourinho gittiği her yere Matic i alıyordu bu adam da Maticgillerden mi eğer öyleyse gelmesin

"...ama beni bekleyin"

hey allahım ya ...BCT yolda görsem tüm herkesin hayrına ya bir şamar - ya da sakalına 0 makine ile dokunuş yapıp traşa falan zorlardım.

bir şekilde Hojbjerg olursa yanlız bence realite dailindeki adayların en iyisi gibi duruyor.

olursa ama mertens rotasyon dahilinde ofansif ortasaha çok önem kazanacak.

ama ilk şu ortasahayı toparlayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt