Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın 6 milyon edecek ne yapmış merakımdan soruyorum. Denk geldiğim maçlarda klasik açık alan topçusu gibi gördüm ben.

Haluk Yürekli: "Zaniolo için kiralık + zorunlu opsiyon seçeneklerden biri ama şarta bağlı kesinlikle değil."

Haluk Yürekli: "Cenk Ergün ve İbrahim Hatioğlu ile Zaniolo menajeri Almanya'da bir araya geldiler. Galatasaraylı yöneticiler 20 m euro garanti ücret + bonuslarla birlikte 25 m euro istiyorlar."
yav başlatmayın bonusuna. 20 milyon nakit verene paketleyin gitsin.

Oguz aydin yatti bana gore alanya vermez
alanya başka nasıl o büyüklükte gelir elde edebilir peki ?

Ajax 5 diyorlardı dedikodu diye fiyat şişirmek için.

verselerdi bizle masaya oturmadan misal.

4M ya da 4M + oyuncu vs alanya için büyük gelir bana göre.

Haluk Yürekli: "Ayrılacak oyuncular konusunda Zaniolo hariç yazılı teklif ulaşan oyuncu yok."

Haluk dimitri bile haber alır cenk ergunden ama sen alamazsin

Önceliğim şu lig deyip bizi bekleten adam gelmez

Paredes'de böyleydi

mou olmasa yalı oğuz işine girerdi kesin.

alanya başkanı gs 10 verdi diye peçeteye yazılmış yazıyı gösterip yalının 15 m eurosunu çarpardı.

Oguz aydın bitti,bunlar cenke laf atsin dursun belki duyum verir

yav başlatmayın bonusuna. 20 milyon nakit verene paketleyin gitsin.
olsun öyle otursunlar ilk masaya - sonra "tmm bonuslardan vazgeçtik , bakın adım attık side 15inizi 20 yapın" gibisinden işler.

öyle ya da böyle zani gider italyaya - oynamak istemediği yerde maaş verip zorla tutacak halimiz yok sonuçta.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da öncelik orta saha Okan hoca çok istiyor orta saha belli olmadan sağ bek belli olmayacak."

alanya başka nasıl o büyüklükte gelir elde edebilir peki ?

Ajax 5 diyorlardı dedikodu diye fiyat şişirmek için.

verselerdi bizle masaya oturmadan misal.

4M ya da 4M + oyuncu vs alanya için büyük gelir bana göre.

Yaw gercekten ajaxin teklifi olsa ve oguz oraya gitmek yerine türkiyede kalmayi tercih etse zaten malın önde gidenidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt