- 26 Ocak 2021
- 35.253
- 33.872
- 2.233
Fren açıklaması gitmiş.Haluk Yürekli: "Menajerler Avrupa şampiyonası devam ederken her takım için transfer çok zor diyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fren açıklaması gitmiş.Haluk Yürekli: "Menajerler Avrupa şampiyonası devam ederken her takım için transfer çok zor diyor."
Demek ki alınacak ortasaha profilinden emin değil hoca. Ne olur ne olmaz isteğim dışında defansif ortasaha alabilirler diye sağ beki bekletmesi normalHaluk Yürekli: "Galatasaray'da öncelik orta saha Okan hoca çok istiyor orta saha belli olmadan sağ bek belli olmayacak."
e tabi - maksat dedikodu ile el büyütmek - bir yandan başka camiayı transfere çekmek falan filan.Yaw gercekten ajaxin teklifi olsa ve oguz oraya gitmek yerine türkiyede kalmayi tercih etse zaten malın önde gidenidir
e tabi - maksat dedikodu ile el büyütmek - bir yandan başka camiayı transfere çekmek falan filan.
bu hikayenin sonunda 9.5 M bile verebilecek fener potansiyeli vardır şu an![]()
MantıklıHaluk Yürekli: "Orta sahaya harcanacak paraya göre sağ bek konusu şekillenecek."
Ajax 3 vermiş ve ikinci teklifi yapmamış diye biliyorum. Pek istekli olmamış.alanya başka nasıl o büyüklükte gelir elde edebilir peki ?
Ajax 5 diyorlardı dedikodu diye fiyat şişirmek için.
verselerdi bizle masaya oturmadan misal.
4M ya da 4M + oyuncu vs alanya için büyük gelir bana göre.
bu çok iyi demeç...Haluk Yürekli: "Galatasaray'da öncelik orta saha Okan hoca çok istiyor orta saha belli olmadan sağ bek belli olmayacak."
Zaten taa Orhan Uluca yayınında söylemişti bunu Okan hoca kendisi bizatihi.Demek ki alınacak ortasaha profilinden emin değil hoca. Ne olur ne olmaz isteğim dışında defansif ortasaha alabilirler diye sağ beki bekletmesi normal
Bunu kendi uydurmuş ,Haluk Yürekli: "Galatasaray'da öncelik orta saha Okan hoca çok istiyor orta saha belli olmadan sağ bek belli olmayacak."
İyi hatırlattın yav ben onu izleyecektim unutmuştum bi izleyeyim şimdiZaten taa Orhan Uluca yayınında söylemişti bunu Okan hoca kendisi bizatihi.
abi ortam müsait.Ajax 3 vermiş ve ikinci teklifi yapmamış diye biliyorum. Pek istekli olmamış.
pek alışılmamış formatta bir program TR için - baya güzel ben keyif almştım.İyi hatırlattın yav ben onu izleyecektim unutmuştum bi izleyeyim şimdi
Nasıl yani nereye yazamıyozHaluk Yürekli: "Avrupa'da yetişmiş oranın alt yapısını almış gurbetçi oyuncu sayısı 7'ymiş 8'nci oyuncuyu listeye yazamıyorsun Galatasaray'da bu sayı biraz fazla Berkan, Kaan, Günay, Eyüp, Gökdeniz Gürbüz."
TFF lisans çıkaramıyormuşuz yani gurbetçi oyuncu transfer edeceksek birileri gitmek zorunda kalacak.Nasıl yani nereye yazamıyoz