Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw gercekten ajaxin teklifi olsa ve oguz oraya gitmek yerine türkiyede kalmayi tercih etse zaten malın önde gidenidir
e tabi - maksat dedikodu ile el büyütmek - bir yandan başka camiayı transfere çekmek falan filan.

bu hikayenin sonunda 9.5 M bile verebilecek fener potansiyeli vardır şu an :D

Trabzonspor’un prensipte anlaştığı Lundstram ve Barišić, İstanbul’a geldi. Oyuncular, sağlık kontrolünün ardından Trabzon’a geçecek.

alanya başka nasıl o büyüklükte gelir elde edebilir peki ?

Ajax 5 diyorlardı dedikodu diye fiyat şişirmek için.

verselerdi bizle masaya oturmadan misal.

4M ya da 4M + oyuncu vs alanya için büyük gelir bana göre.
Ajax 3 vermiş ve ikinci teklifi yapmamış diye biliyorum. Pek istekli olmamış.

Yav bilgileri yok işte,cokta ustelemeyin.euro 2024 u beklersek asıl talipleri çoğalır mal mi bunlar

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da öncelik orta saha Okan hoca çok istiyor orta saha belli olmadan sağ bek belli olmayacak."
bu çok iyi demeç...

bissaka konusunda dediğim sa beke 10-12 verirsek ortasahya ne kalacak bütçesel olarak

ortasaha en büyük eksiğimiz - en önemli hamle o.

Ajax 3 vermiş ve ikinci teklifi yapmamış diye biliyorum. Pek istekli olmamış.
abi ortam müsait.

velevki ben alanya yöneticisiyim...

verdim 2 3 gs muhaberine haberi ... 5 M veriyolar görüşmeler var diye .

gndemde öyle bilinir falan fian - bunlarada atar biraz para satıştan... nede olsa herkesi aptal sanıyorlar.

Bir de şöyle bir durum var sanırım 12. yabancı olarak Batshuayi düşünüldü kadroda (Muslera,Sağ Bek, Nelsson, Davinson, Köhn, Torrreira, Orta Saha, Mertens, Zaha, Ziyech, İcardi, Batshuayi) ki Tete, Dubois, Oliveira, Zaniolo gibi yabancı oyuncuları da kadroya yazamıyoruz

Ya Nelsson, Davinson, Zaha veya Ziyech gibi oyunculardan birinin ayrılmasını bekleyeceğiz ya da Mertens in alternatifi yerli bir oyuncu olacak gibi duruyor

Haluk Yürekli: "Avrupa'da yetişmiş oranın alt yapısını almış gurbetçi oyuncu sayısı 7'ymiş 8'nci oyuncuyu listeye yazamıyorsun Galatasaray'da bu sayı biraz fazla Berkan, Kaan, Günay, Eyüp, Gökdeniz Gürbüz, Oğuz Aydın."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt