Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fddwe.jpeg

Kerem transfer
Apo trasnfer
Zaniolo transfer
Zaha belki transfer

Ziyech / Mertens rotasyon
BAY iki kantta rotasyon
Yusuf iki beke yedek
Bats icardiye yedek / çift forvete formül adamı.

Dayı/Berkan/kaan ortasaha rotasyonları (Hojbjerg yerine iyi top süren adamda olur - bana göre Milan işi yüzünden çok süre geçecek)

olur gibi ya çok uzay paralar harcamadan....

Ekli dosyayı görüntüle 249411

Kerem transfer
Apo trasnfer
Zaniolo transfer
Zaha belki transfer

Ziyech / Mertens rotasyon
BAY iki kantta rotasyon
Yusuf iki beke yedek
Bats icardiye yedek / çift forvete formül adamı.

Dayı/Berkan/kaan ortasaha rotasyonları (Hojbjerg yerine iyi top süren adamda olur - bana göre Milan işi yüzünden çok süre geçecek)

olur gibi ya çok uzay paralar harcamadan....
Forvet arkasındaki üçlü kağıt üstünde fena durmuyor da kaşar topçu da lazım icardi saçını başını yolar bu üçlüyle

Forvet arkasındaki üçlü kağıt üstünde fena durmuyor da kaşar topçu da lazım icardi saçını başını yolar bu üçlüyle
gündemdekileri dizdim yav ideal 11 olarak değil

zaha kalabilir - mertens var - ziyech var falan filan işte.

biz oyunu ilerde yığıp pas işini becerirsek doğru ortashayla (görseldekiler olmayabilir tbai) icardi leblebi gibi az koşarak bitiricilğiyle gol yazar bence.

Fantazi gibi bakarsam Juve hem thuram hem fofanaya teklif götürmüş arkasını kollayıp tercih etmediğine basalım para derim ama gene getiremeyiz. bana göre mümkün değil o adamları hem TR ye ikna edip hem uygun maliyete düşürmek.

Hojbjerg'de MUAZZAM adam değil benim gözümde bu arada - çok sağlam adam ama - top tutup işler yapabilmesi amrabat profilinden daha yararlı olur ve adı geçti diye yazıyorum. adam eksiltip top sürecek adamada okeyim gayet. yeterki ayağı sağlam bassın ve TOrreira'Yı rahatlatsın defansif işlerde.

Okan hocanın istediği profil Amrabat değil bence
olmadığını söyledi zayen - ki olmamalıda - bize Oodagard işi beceren adam lazım mertensle dönüşümlü oynayacak (yani pahalı değil ptansiyelli adam olacak)

ben gronbaek diyorum uyguna bitirilebilinir diye bonus monus zavazingolarıyla
keramettin admir'in Lindstorm'ü de cuk olur ama maliyeti bir tık fazla olur gibime geliyor - ütçede en falza payı 8 deki adam alması lazım

akşam bu var - haber çıkmaz bence burdan - gündemdeki isimlerin muhabbeti olur dümdüz.

1 saatte falan milli takım bıdı bıdıları basarlar - antiGS kafasını konuşurlar.

Haluk Yürekli: "Orta sahaya harcanacak paraya göre sağ bek konusu şekillenecek."
Yav başlayacağım parasına artık gerçekten..
Bastırın parayı kralından bir orta saha alın şu takıma
BB'den çıkacağız dediniz transfer paralarını harcamadınız
Bir şey olduğu da yok , yeter artık.

Zaniolo işinin hızlı çözülmesi trasnferler için önemli - ordan gelecek para işleri kolaylaştıracaktır.

gündemdekileri dizdim yav ideal 11 olarak değil

zaha kalabilir - mertens var - ziyech var falan filan işte.

biz oyunu ilerde yığıp pas işini becerirsek doğru ortashayla (görseldekiler olmayabilir tbai) icardi leblebi gibi az koşarak bitiricilğiyle gol yazar bence.

Fantazi gibi bakarsam Juve hem thuram hem fofanaya teklif götürmüş arkasını kollayıp tercih etmediğine basalım para derim ama gene getiremeyiz. bana göre mümkün değil o adamları hem TR ye ikna edip hem uygun maliyete düşürmek.

Hojbjerg'de MUAZZAM adam değil benim gözümde bu arada - çok sağlam adam ama - top tutup işler yapabilmesi amrabat profilinden daha yararlı olur ve adı geçti diye yazıyorum. adam eksiltip top sürecek adamada okeyim gayet. yeterki ayağı sağlam bassın ve TOrreira'Yı rahatlatsın defansif işlerde.
Torreira hojbjerg ikilisi her türlü işimizi görür bence de. Bir kanatta da barış olursa gayet tempolu ve yırtıcı bir ekip olur diğer kanatta ziyech gibi bir profil rahat oynar

Kampa eksik başlamak geleneğimiz, lige eksik başlamak ata sporumuzdur. Biz geleneklerine değer veren bir kulübüz. Bu senede bu vizyonla hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray'da transfer bitmez..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

o ne saçma bir news yav.

Fiorentina Sportif Direktör Daniele Pradè, Nicolò Zaniolo'ya büyük yatırım yapıyor ve hamle yapmak için doğru teklifi hazırlıyor. Zorunlu satınalma şartı olan kiralama formülü + Sofyan Amrabat..

Amrabatı 10 kağıda saysalar istediğimiz 10 milonuha bu sene vermişsin ha seneye biz niye seneye bekleyelim yav. Mal mıyız.

İyi o zaman amrabatı takasa koymayalım zanioloya zorunlu 20 milyon + bonus verin bizde amrabatı zorunlu şartı olan kiralama ile alalım bir sonraki sene parasını verelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt