Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl 25miş yav bizim bütçe. BB den çıkmadılar, Boey'in para var+Zanio dan gelecek, tarihin en büyük sponsor gelirine ulaştın + CL katılım gelecek. Bu sene bile düşünüyorsak biz ölmüşüz ağam.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Nasıl 25miş yav bizim bütçe. BB den çıkmadılar, Boey'in para var+Zanio dan gelecek, tarihin en büyük sponsor gelirine ulaştın + CL katılım gelecek. Bu sene bile düşünüyorsak biz ölmüşüz ağam.

25 m euro bence çok büyük bi bütçe, yetersiz mi diyorsun?

25 m euro bence çok büyük bi bütçe, yetersiz mi diyorsun?
Yetersiz demiyorum ama neden kısıt var onu anlamıyorum. Misal Bissaka+ Hojberg 28 e bitecek olsa almayacak mıyız yani? Ki Okan hoca değindi piyasa uçtu artık elimizi attığımız çift hane diye. Iskelet oturmuş 2 takviye tutsa müthiş futbol izleyeceğiz anlamsız bir sınır bu.

25 milyon euro satis yapilmadan ki butcemiz ise normal. Yarin Zaniolo, Tete gibi oyuncularin satis parasinin %50'si daha eklenecekse sorun yok.

25 milyon euro satis yapilmadan ki butcemiz ise normal. Yarin Zaniolo, Tete gibi oyuncualarin satis parasinin %50'si daha eklenecekse sorun yok.
böyle bakınca temmuz ortasından önce net adım görür müyüz emn olamıyorum yav

hojbjerg süreci milanlı menajerli süreç - uzayabilir. ilk etapta elenmeleri lazım. adam tatilde yapacak..
e parayı diğer yerlere gömmeyiz o bitmeden - satışlar olacaksa onların süreçleri var başka pozisyonda adım atmak için.

6 temmuz florya yetki işleri..

çabuk davranamayacağız gibi duruyor.

böyle bakınca temmuz ortasından önce net adım görür müyüz emn olamıyorum yav

hojbjerg süreci milanlı menajerli süreç - uzayabilir. ilk etapta elenmeleri lazım. adam tatilde yapacak..
e parayı diğer yerlere gömmeyiz o bitmeden - satışlar olacaksa onların süreçleri var başka pozisyonda adım atmak için.

6 temmuz florya yetki işleri..

çabuk davranamayacağız gibi duruyor.
25 milyona hem sag bek hem orta saha transferini yaparsin. Diger mevkiler icin de satislardan sonra ekstra butcemiz olmasini beklersin bu cok sorun degil. Zaten Zaniolo gitti gidecek, umarim Tete'de en kisa surede satilir. Belki Kerem gidecekmis deniyor, oradan da para gelir vs.

Bu Johnny Ön libero olarak görünüyor hic de skor katkisi olmamis

Nasil aradigimiz adam oluyor

Sadece sağ bek ve 8 numara içi demiş Nevzat. Normal bence. İsmi çıkan isimlerin maaşları 3-3,5 en az bir de
Mantiklisi da oyle olur, bu parayla kampa kadar sag bek ve orta saha transferlerini yetistirmeleri gerek. Sonra diger mevkiler icin biraz daha beklenebilir o sorun olmaz.

25 milyona hem sag bek hem orta saha transferini yaparsin. Diger mevkiler icin de satislardan sonra ekstra butcemiz olmasini beklersin bu cok sorun degil. Zaten Zaniolo gitti gidecek, umarim Tete'de en kisa surede satilir. Belki Kerem gidecekmis deniyor, oradan da para gelir vs.
yok yapılır tabii orda değilim - şimdi iki oyuncuyla görüşmelerini sürdüyorsun diyelim

velevki bisakkayı 10a tutturdun kaldı 15 - hojbjerg bonservisli mi değil mi emin değilim - menajer maması bilmemnesi sıkışırsa - ya da tam tersi oldu hojbjerg tahiminenden tuzlu oldu ama hoca istedi bitirdin..

bissakada istedi ama yetiştiremiyorsun ne yaparsındayım .

karışık süreç yav zor iş trasnfer işi - ki ben hala sağ beke 10 basılacağına çok daha az külfet senaya'ya giderim. hiç olmadı fransda birileri geri alır yani genç adam.

biraz Euro2024 süreci sıkıştırıyor gibi.

yoksa baktığında yerliler haric eği topu 3 4 yabancıya yönetleceksin 8+sağ bek kesin ... kontenjanı ayarlayabilirsen 10 numaraya mertens rotasyonlu biri + çıkarsa fırsat gibi.

anormal liste yok zaten- gidecekler geleceklerden çok daha fazla

yok yapılır tabii orda değilim - şimdi iki oyuncuyla görüşmelerini sürdüyorsun diyelim

velevki bisakkayı 10a tutturdun kaldı 15 - hojbjerg bonservisli mi değil mi emin değilim - menajer maması bilmemnesi sıkışırsa - ya da tam tersi oldu hojbjerg tahiminenden tuzlu oldu ama hoca istedi bitirdin..

bissakada istedi ama yetiştiremiyorsun ne yaparsındayım .

karışık süreç yav zor iş trasnfer işi.
Cozum basit, bunlar pahaliysa baska isimlere yonelsinler cunku kampa kadar bu iki mevkiye transferlerin bitmesi lazim. Lig Agustos'un basinda basliyor.

Cozum basit, bunlar pahaliysa baska isimlere yonelsinler cunku kampa kadar bu iki mevkiye transferlerin bitmesi lazim. Lig Agustos'un basinda basliyor.
heh işte tamda olay bu - hojbjerg tmm solid bir isim - ama 2024ten elenecek - tatilini yapcak - o tatildeyken yazılana göre milan süreci geçecek olmadı bize gelecek falan filan ...

kesinlikle temmuz ortasını aşmamalı bu iki pozisyon.

Danimarka maçına denk gelemedim bir türlü bu Hojberg Appiah mı Matic tarzı bir oyuncu mu ya da nedir, oyuncuya hakim olan biri varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt