Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayri Cund nöbeti hayırlı olsun. 3 gün beklemiş ev keki kadar kuru bir nöbet bizi bekler.

Normalde Hayri Cund nöbeti bir sonraki efsane nöbetin müjdecisidir ama Haziran ayında da bunu başarabilir mi bakalım.

Icardinin yedegi genc yetenekli ve potansiyelli olmali, hizli dribling yapmayi bilen, kanatlarda da oynayan biri olamali.

#2 değil mi bu peki ?

Dursun ve ekibinden hiçbir beklentim yok.
Batshuayi iyidir hoştur tamam da bu adam yedek bekleyecek. Ayrıca yaşı 30. Zaten takımda bir sürü 30 yaş ve üstü oyuncu var. Al genç yetenekli potansiyelli düşük maaşlı bir oyuncu nedir bu yaşlı oyuncu sevdası ya. Gerçekten ifrit oluyorum şu yapılan planlamaya.

Dursun ve ekibinden hiçbir beklentim yok.
Batshuayi iyidir hoştur tamam da bu adam yedek bekleyecek. Ayrıca yaşı 30. Zaten takımda bir sürü 30 yaş ve üstü oyuncu var. Al genç yetenekli potansiyelli düşük maaşlı bir oyuncu nedir bu yaşlı oyuncu sevdası ya. Gerçekten ifrit oluyorum şu yapılan planlamaya.

Yedek oyuncuya çılgın maaş vermeye hiç gerek yok. Çift forvete dönmeyeceksek bana da anlamlı bir transfer gibi gelmemişti. Fiyat yükseltmiş olduk FB'ye girdi en azından.

Hoca kendisine karşı oynamış oyuncuları daha çok tercih ediyor, izleyerek scoutlamış oluyor. Kendince emin oluyor. Pek scout önerilerine girmiyor anladığım kadarıyla varsa da çok azdır heralde.

fbnin nasıl hakemlerle ittirildigini , cezalarda kaydırıldığını , daha önce fbjkde forma giyip adam gibi her fırsatta kulaklarına soka soka Türkiye'nin en büyüğü GS imiş gelince anladım diyecekse , gelsin Bats

Adımı Ahmet Batshuayi olarak degiştirir misiniz??

Weghorst > Ajax

Amrabat'i Man Utd alir zaten ten Hag kalacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt