Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Transfer tahtasının açılmasını şu şekilde bekliyorum

şu batshuai konusunda merakım

okan hoca 4-4-2 imsi plan mı yapıyor dedirtiyor bana - yedek için maliyetli bu adam. Fenerdeki gol olayı dzeko beceriksizliği ve fenerin çoğu zaman rakip sahada maçı oynaması ve çok karambol yaşamasından dolayı olarak bakıyorum. bizde o istatistiği sanki yakalayamaz - emin olamıyorum

birde gene "bonservissiz" trasnfer olarak bütçemsi yaklaşımda olailir - BB işi muallakta çünkü.

ligi biliyor falan diye tercih edilir ama yarı maliyetine genç pır pır forvet ararım daha iyi

amrabat işide kafama yatmıyor :(

Sabah'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, geçen sezon Davinson Sanchez ve Ndombele transferlerinden iyi ilişkiler kurduğu Tottenham ile Hojbjerg için masaya oturdu.

Londra ekibinde 10 milyon euro cevabı alan yönetim, Hojbjerg'in maddi şartları aşağı çekmeye çalışıyor.

Tottenham'la 1 yıl kalan sözleşmesini uzatmayan yıldız oyuncu kariyerine Türkiye'de devam etmesi halinde sezon başına 5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme beklentisi olduğu aktarıldı.

Vatandaşı Victor Nelsson'dan takımla ilgili bilgiler alan Hojbjerg, nihai kararını EURO 2024 sonrasında verecek.

Sabah'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, geçen sezon Davinson Sanchez ve Ndombele transferlerinden iyi ilişkiler kurduğu Tottenham ile Hojbjerg için masaya oturdu.

Londra ekibinde 10 milyon euro cevabı alan yönetim, Hojbjerg'in maddi şartları aşağı çekmeye çalışıyor.

Tottenham'la 1 yıl kalan sözleşmesini uzatmayan yıldız oyuncu kariyerine Türkiye'de devam etmesi halinde sezon başına 5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme beklentisi olduğu aktarıldı.

Vatandaşı Victor Nelsson'dan takımla ilgili bilgiler alan Hojbjerg, nihai kararını EURO 2024 sonrasında verecek.
yıılık 5m sana veren kafasızdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt