- 3 Temmuz 2012
- 134.191
- 80.974
- 5.198
nöbeti h.cundun acmasına göz yuman ben hakkında düsüncelerın nedirbu dönem iyi biliyor cago
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nöbeti h.cundun acmasına göz yuman ben hakkında düsüncelerın nedirbu dönem iyi biliyor cago
BatshuayiAssignon
Oğuz
![]()
Öncelik Bissaka'da olmazsa o olur bizim takıma uyabilir.Asinyon icime sinmemektedir
Anlamadım ama iyi forumlar2024-2025 GSC resmi forma sponsoru feramuz kayalar
Icine sinen seylerin listesini aciklar misinAsinyon icime sinmemektedir
nöbeti h.cundun acmasına göz yuman ben hakkında düsüncelerın nedir
Assignon da gelirse orta sahaya Fofana dışında kimse kurtarmaz yine yanlış kadro planlamasına gidiyoruz.Icine sinen seylerin listesini aciklar misin
Fenerden bize gelen en son oyuncu Şener miydi ? Ben öyle hatırlıyorum.
Hatırladığım yabancı bir Revivo bir de Stepjan Thomas vardı. Revivo tam hayal kırıklığı olmuştu Hattrick yapıp yatisa geçti diye hatırlıyorum onuda.
Niye ya belki farkli ayriliklar olacakAssignon da gelirse orta sahaya Fofana dışında kimse kurtarmaz yine yanlış kadro planlamasına gidiyoruz.
kazım kazım adamdıKazım Richards da vardı
Sağ bek kesinlikle defansif yönü kuvvetli biri olmalıdır. İki bek hücumcu olursa ayvayı sapıyla yeriz.Assignon da gelirse orta sahaya Fofana dışında kimse kurtarmaz yine yanlış kadro planlamasına gidiyoruz.