- 26 Kasım 2012
- 179.393
- 241.699
- 5.688
kazım kazım adamdı
%100
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazım kazım adamdı
Şu twitter ergenlerinin şeylerini taşıyıp durmayın sıktı iyicekulübede battaniyenin altında uyuyan adama 3 milyon 150 bin euro maaş verdik biz. son iki sezonda 44 gol 5 asist yapan adama neden vermeyelim bu parayı? son sezonunda kulübe oyuncusu olduğunu da hatırlatayım.
Planlama olsa zaten senin oynadığın taktiğin tam zıttı oyuncular seçmezlerdi.2 tane angelino gibi hücum bek adamla nasıl tutacağız bakalım.Assignon da gelirse orta sahaya Fofana dışında kimse kurtarmaz yine yanlış kadro planlamasına gidiyoruz.
Kazım Richards da vardı
Assignon hücum presine çok uygun ama hem defansı hem ofansı iyi bir orta saha gerekiyor o durumdaPlanlama olsa zaten senin oynadığın taktiğin tam zıttı oyuncular seçmezlerdi.2 tane angelino gibi hücum bek adamla nasıl tutacağız bakalım.
Emre B lazımAssignon hücum presine çok uygun ama hem defansı hem ofansı iyi bir orta saha gerekiyor o durumda
Olmama ihtimali olsa Haluklar haberi girmez en garantici adam onlardı üstüne Batshuayi sağlık kontrolünden bile geçirmişiz daha ötesi yok.Bats işi bildiğin menajer kızıştırması yaw.
Ben olacağını düşünmüyorum.
Yalı büyük ihtimalle balıklama atlar bu işe.
İ.Kahveci olayında peçeteye yazılan 10.5'a inanıp 11 m eur bonservis bayıldığı gibi. (Aziz açıklamış, cevap verememişti)
Ummadik taş baş yararmiş
Bizim muhabirlere bu kadar haber salıp o iş olmazsa bizim yönetim kendi kendini imha etmiş olur.Bats işi bildiğin menajer kızıştırması yaw.
Ben olacağını düşünmüyorum.
Yalı büyük ihtimalle balıklama atlar bu işe.
İ.Kahveci olayında peçeteye yazılan 10.5'a inanıp 11 m eur bonservis bayıldığı gibi. (Aziz açıklamış, cevap verememişti)
2. olursak muhtemel rakip fransa olacak şu durumda en mantıklısı en iyi 3. çıkmak gibiMilli takim gruptan cikarsa basarili olmus sayiliriz
Büyükeksi sirf bu yüzden turnuva’yi bekledi
Büyük ihtimal aday olur ve secilir böyle bir senaryo da
Ula Naci geçen sene yangın yapıyordun batsh içinbatshuhaninin sol dizinde platin var diyorlardi
ne kadar dogru bilemicem simdi