Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulübede battaniyenin altında uyuyan adama 3 milyon 150 bin euro maaş verdik biz. son iki sezonda 44 gol 5 asist yapan adama neden vermeyelim bu parayı? son sezonunda kulübe oyuncusu olduğunu da hatırlatayım.
Şu twitter ergenlerinin şeylerini taşıyıp durmayın sıktı iyice

Boeye de 450 bin euro verdin Avrupadaki en iyi adamındı 30+ m euroya sattın, yapsana her transferi Boey referansına göre

Planlama olsa zaten senin oynadığın taktiğin tam zıttı oyuncular seçmezlerdi.2 tane angelino gibi hücum bek adamla nasıl tutacağız bakalım.
Assignon hücum presine çok uygun ama hem defansı hem ofansı iyi bir orta saha gerekiyor o durumda

Milli takim gruptan cikarsa basarili olmus sayiliriz

Büyükeksi sirf bu yüzden turnuva’yi bekledi

Büyük ihtimal aday olur ve secilir böyle bir senaryo da

Bats işi bildiğin menajer kızıştırması yaw.

Ben olacağını düşünmüyorum.

Yalı büyük ihtimalle balıklama atlar bu işe.

İ.Kahveci olayında peçeteye yazılan 10.5'a inanıp 11 m eur bonservis bayıldığı gibi. (Aziz açıklamış, cevap verememişti)

İ.Kahveci olayında peçeteye yazılan 10.5'a inanıp 11 m eur bonservis bayıldığı gibi. (Aziz açıklamış, cevap verememişti)
Olmama ihtimali olsa Haluklar haberi girmez en garantici adam onlardı üstüne Batshuayi sağlık kontrolünden bile geçirmişiz daha ötesi yok.

Torreira + Camara müthiş ikili olur. Hiç Hojbjerg vs girmemek lazım o toplara parayı basacaksak Camaraya basalım

Anlaşılan 1-2 hafta boyunca Zaniolo ve Batshuayi gündemi olacak.

Son düzenleme:

Bizim muhabirlere bu kadar haber salıp o iş olmazsa bizim yönetim kendi kendini imha etmiş olur.

Sanmıyorum menajer kızıştırması olduğunu.

Bu transfer gerçekleşmezse yönetimin hükmü de biter.

2018'in aynısı yaşanıyor.Yüksek maaşlı 3-4 yıllık oyuncular ve.2-3 yıl sonra tekrardan kadronun yarısı kiralık yada bedava oyunculara döner.

gitmek istiyorsa ya işin parasına bakıp arabistanı seçecek

ya da hala kariyerimde enteresan işler olabilir diyip ispanyaya gidecek. ama ispanya'ya gitse daha büyük yere sekemez sanmıyorum.

cidden parasal nedenden arabistan seçebilir belli olamz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt