- 6 Eylül 2014
- 83.246
- 56.816
- 4.283
Sicaktan hep bunlarNeden bu kadar asabisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sicaktan hep bunlarNeden bu kadar asabisin
Kaç dereceSicaktan hep bunlar
@Emrah DuvarAdam neredeyse anamıza küfredecek hala acaba Zaniolo kalsa nasıl olur, dursa sağ kanatta yardırır mı diye düşünenler görüyoruz bazen forumda, enteresan.
Sucic leipzig yapar hocamHazır elenmişlerken Luka Sucic’i denemek lazım.
Zalewski’nin de seneye kontratı bitiyormuş, onu da denerdim.
Vranckx’ın da son senesiydi.
Adam neredeyse anamıza küfredecek hala acaba Zaniolo kalsa nasıl olur, dursa sağ kanatta yardırır mı diye düşünenler görüyoruz bazen forumda, enteresan.
Öyle abi deneme yaptık, beklediğimizi tam bulamadık. Bir şekilde zarar etmeyiz bu adamdan ama öyle 30'lara satma falan hayal olarak kaldı.Hayır hepsini geçtim yarım sezon oynadı bizde son fener maçında 2 gol atmasa ana avrat dümdüz gidilecekti Aston Villaya gitti orada bizden bile daha kötüydü..Bu adama hangi akla hizmet bu kadar guveniliyor ben de bunu çözemedim..
İyi bir teklif bulursak hiç dusunmeye gerek yok mantıklı bir deneme yaptik ama bizde tutmadı İtalya'da tekrar kendini bulursa yapacak birşey yok ki ben öyle bir şeye ihtimal vermiyorum yavaş yavaş dibi boylar.. Aston Villadan aldığımız 7-8 milyon kiralama ücreti de en azından kayıp 1 sezonu için iyi oldu
Bonservisinin yarısını tek sezonda kiralama ile çıkarttı.Hayır hepsini geçtim yarım sezon oynadı bizde son fener maçında 2 gol atmasa ana avrat dümdüz gidilecekti Aston Villaya gitti orada bizden bile daha kötüydü..Bu adama hangi akla hizmet bu kadar guveniliyor ben de bunu çözemedim..
İyi bir teklif bulursak hiç dusunmeye gerek yok mantıklı bir deneme yaptik ama bizde tutmadı İtalya'da tekrar kendini bulursa yapacak birşey yok ki ben öyle bir şeye ihtimal vermiyorum yavaş yavaş dibi boylar.. Aston Villadan aldığımız 7-8 milyon kiralama ücreti de en azından kayıp 1 sezonu için iyi oldu
Kendi kulübü zaten iyi oyuncuları genellikle yukarı çıkarıyor vermiyorlar.Liefering alt yapısını iyi araştırmak lazım Salzburg çoğu oyuncuyu oradan alıyor
Nuri GS haberlerini takip ediyor muhtemelen bütün oyuncularimiza sulanacak forumda üye bile olabilir forumdaki bütün Nuri'ler arastirilsin
La işiniz gücünüz yok mu boyuna forumdasınız
15 m euro bonservis verdik + 1.5 m euro yarım sezon da maaş verdik.Zaniolo avarelinden zarasız çıkmak başarıdır 25 milyonlar falan konuşuluyo bence hikaye bonuslarla 15 kağıt paramızı alıp yolumuza bakalım. Tete de aynı şekilde 7-8m teklifi beğenmediğimiz söyleniyo doğru düzgün oynatmadığımız kadroda düşünmediğimiz adamdan nasıl 12-13 kazanacağız gerçekçi değil. Kerem-Barış gibi ana rotasyon oyuncularına 40 da istersin 50 de ama kadroda düşünmediğimiz adamlardan zararsız kurtulmak başarıdır bu işi uzatırsak kelepir paraya kiralamak zorunda kalacağız ondan korkuyorum.
15 m euro bonservis verdik + 1.5 m euro yarım sezon da maaş verdik.
7 m euro kiralık gelir getirdi.
Kaldı geriye 9.5 m euro.
Şu anki durumda bile zarar etmek imkansız kendisinden.