Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok tuhaf yorumlar görmeye başladım. Aynı yorumları İrfanı İBB 13’e Fenere çakarken de görüyordum.

Oğuz Aydın iyi adam ama Alanya camiası da bize çok bayılmıyor. Ts ya da FB dahil olsa sürece muhtemelen şuan 3.5’a bırakmışlardı.

Adamı belli ki bize 6’dan aşağı bırakmayacak. Gözüm kapalı 11’e yazmayacağım adama wonderkid değilse 6’da vermem şuan kusura bakmayın. Ha Oğuz’u çok beğenirim ama elimde Kerem gitse bile Yunus var BAY var dünyanın sonu da değil.

Oguz'a 3.5'tan fazla verilmez. Fenere gidip bi sezonluk alper potuk performansi verir sonra nasil kurtulucaz diye ugrasir dururlar.

Bu sene zahamın senesi olucak hadi aslanım al şu sol kanadı yardır

Zaha çok duygusal ve ister inanın ister bahane diyin ilk senesinde tutmaması tamamen premier ligden gelmesi adamlar belli bir sisteme dayalı oynuyor buraya adapte olur iyice çok farklı olacak

Oğuz Aydın isteyen biri olarak 6 milyona dürsün büksün soksun o Alanya başkanı kendine o paraya 20-23 arası siyahi atlet pırpır kanat çekersin onyekuru Rodrigues cinsinden

Oğuz Aydın'da bizim yaptığımız bir hamleyse, Alanya'nın hamlesi de oyuncunun rakiplerle anılması olur. Bugün yarın Fener ya da Bjk haberi çıkar.

Sonra yangın çıkar. Oyuncu ısrarcı olursa 4.5 ve takasla alırız, yoksa da Fenere gidip bize karşı yapı var falan der.

Tete, Kerem ve Zaniolonun gideceğini varsayarsak Oğuz Aydın rotasyon için gerekli bir transfer. Tam da Okan hocanın sistemine uygun bir adam yönetimin 4ünü 5ini denkleştirip bu transferi bitirmesi lazım

Danimarka bugün elense keşke

şu hojbjerg meselesi olumlu ya da olmsuz bitse... eu2024te bulunan başka ortasaha ile ilgimiz var mı bilmiyorum (realist hedef olarak).

Oğuz aydın bir şekilde biter...alanya 7 milyona oyuncu satma kafasının sadece yurtiçinde olabileceğini biliyor - hiç bir yurtdışı kulübü alanyaya 7 milyonla gelmez o adam için...4 + oyuncuya çözülür o iş. Çok büyütmiyorum konuyu. Alanya'nın en büyük derdi bjk ya da fb de girsin işin içine bir anda diye ayak diretiyordur "transfer uzun" diyerekten.

Zaniolo işide biter yakında - orda benim anlamadığım, hadi atalanta eyv bir çıkışı var 2 3 sezondur yükselişte de. Fiorentina 20 M trasnfer yapabilecek ekonomisi var mı yav ? (amrabatı satarsa man utd a belki)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt