Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın konusunda netim kime giderse gitsin Abdülkerim gibi bir performans sergileyecek hele ki Kerem ve Barış'ın durumları %100 belli değilken nasıl olsa satılırlarsa alırız kimse almaz diye düşünürken rakiplerden biri alırsa arkasından baka kalırız.

Oğuz Aydın transferiyle 2-6/8 transferlerinin alakası yok. Yerli oyuncu havuzunda ilgilendiğimiz başka kayda değer oyuncu yoktur bile belki. Okan istiyorsa alınır, o kadar kredisi olmasın mı double şampiyon hocanın? Niye zorunuza gidiyor?

''Oğuz önemliydi, onu aldığımız için için sağbek veya orta sahaya yeterli bütçe ayıramadık'' gibi bir saçmalık bekleyen, bu işlere hiç kafa yormasın.

Yönetime yerli yersiz her fırsatta kin kusma goygoyculuğu yapanlar da baydı artık; yeter yahu. TS den başka kim ne almış? onların da hangisini beğenip isterdiniz bu takıma?..

Geçen yaz Arabistan şimdi de turnuva olayı yüzünden transferler geç yapılıyor gerçi bunlar olmasa da bizde Ağustos’tan önce hareket olmuyor onun için büyük sürpriz sayılmaz ama hem kalite hem de ihtiyaç anlamında nasıl profilde oyuncular gelecek büyük merak konusu

Daniel munoz tam aradığımız sağ bekmiş. Devre arası genk'ten palace'a 8'e gitmiş. Davinson faktörüyle ikna edilebilirdi hala avrupada devam ediyorduk zaten. Bize ateşli güney amerikalı futbolcular lazım, bu oyuncularla kanımız uyuşuyor

l924IDbDBC3y3CxW

Oğuz Aydın konusunda netim kime giderse gitsin Abdülkerim gibi bir performans sergileyecek hele ki Kerem ve Barış'ın durumları %100 belli değilken nasıl olsa satılırlarsa alırız kimse almaz diye düşünürken rakiplerden biri alırsa arkasından baka kalırız.
6-7 de verilmez umutum.

Alanya’nın ve diğer Anadolu takımlarının oyuncularına asla 6-7 verilmez. Oynadıkları futbol bir kere 7 milyona adam satacak seviyede değil. 24 yaşına gelen bir oyuncu için 7 milyon veriyorsan belirli bir seviyeyi test etmiş olması lazım . Mesela Molde, bodo Glimt gibi takımın oyuncusuna verebilirsin o parayı. Avrupa seviyesinde test edilmiş oyuncuları oluyor. Alanya kim yav! Senin çapın ne ki 7 milyona oyuncu satacaksın?

Alanya’nın ve diğer Anadolu takımlarının oyuncularına asla 6-7 verilmez. Oynadıkları futbol bir kere 7 milyona adam satacak seviyede değil. 24 yaşına gelen bir oyuncu için 7 milyon veriyorsan belirli bir seviyeyi test etmiş olması lazım . Mesela Molde, bodo Glimt gibi takımın oyuncusuna verebilirsin o parayı. Avrupa seviyesinde test edilmiş oyuncuları oluyor. Alanya kim yav! Senin çapın ne ki 7 milyona oyuncu satacaksın?
+1 üstelik altyapı kalitesini görüyoruz.Teknik yok,fizik yok,futbolda hücum ve defans nasıl yapılır öğretemiyorlar birde 6-7 istiyorlar:D 7 milyon euroyu hiç bilinmeyen avrupa altyapısına veririm en azından 1 tanesi tutar.

O takımlardan ciddi paralara transfer yapmış epey sayıda futbolcu direkt 'çöp' olmuştur; iyi örnekten çok kötü örnek olmaya daha yakınlar yani. Alanyaspor da hiç öyle yabana atılacak bir takım değil, fark attığımız maçta bile başta Oğuz olmak üzere çokça zorlamışlardı, FB maçında ha keza. Fatih Tekke önderliğinde Alanyaspor, Abdülkerim bize gelmeden önceki Konyaspora benzer şekilde gayet iyi futbol oynayan bir takım.

Ayrıca Oğuz, altyapı eğitimini AZ Alkmaar ve ülkemizde nadir yetiştirici altyapıya sahip kulüplerden Bucasporda almış bir futbolcu. Ezbere yorumlar yapmasak mı?..

Southampton'da Dusan Tadic ile birlikte oynadıklarını belirten Pierre Emile Höjbjerg şu ifadeleri kullandı:

"Dusan Tadic ve ben birlikte çok zaman geçirdik, ona abi gibi baktım. benim öğretmenimdi, benimle ilgilenirdi. Sadece saha içinde değil, saha dışında da. Hatırlıyorum, Ajax'a gitmeden önce orada oynayan insanlarla konuşmuştum, onun nasıl bir oyuncu olduğundan, nasıl bir zihniyete sahip olduğundan bahsetmiştim. Orada muhteşemdi ve en iyi oyunculardan biri oldu. Kendisi asist yapmayı seven bir futbolcu ve bu da dikkat etmemiz gereken bir konu."

Southampton'da Dusan Tadic ile birlikte oynadıklarını belirten Pierre Emile Höjbjerg şu ifadeleri kullandı:

"Dusan Tadic ve ben birlikte çok zaman geçirdik, ona abi gibi baktım. benim öğretmenimdi, benimle ilgilenirdi. Sadece saha içinde değil, saha dışında da. Hatırlıyorum, Ajax'a gitmeden önce orada oynayan insanlarla konuşmuştum, onun nasıl bir oyuncu olduğundan, nasıl bir zihniyete sahip olduğundan bahsetmiştim. Orada muhteşemdi ve en iyi oyunculardan biri oldu. Kendisi asist yapmayı seven bir futbolcu ve bu da dikkat etmemiz gereken bir konu."
Eyvah! Dunyadaki tek orta saha oyuncusu hojbej fenere gidiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt