Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isin komiği net eminim ki şampiyona bittikten sonra şampiyonada oynayan biri de gelmeyecek
Höjbjerg, MC Tomminay dışında ilgilenilen bizimle ismi çıkan biri de yok zaten. MC zaten olmaz beklenilen isim belli ki Höjbjerg o olabilir eğer Milan işi olmazsa. Ben memnun edecek isimlerin geleceğini düşünüyorum lakin yanlış strateji ile ilerliyoruz bence. Bizim Bissakka yada Hojbjerg'lere gitmememiz lazım. Bizim Senaya, Gendrey, Frendrup, Camara vb. isimlere gitmemiz o tarz isimleri getirmemiz gerekiyordu.

Amrabat'ı bitirebiliyorsak bugün bitirelim boşa zaman kaybetmeye gerek yok.

Haluk Yürekli: "Lindelöf ve Çağları fenerbahçe almak üzereymiş iki transferin an meselesi olduğu haberi bize geldi."

Ben yalanlama konusunda kararsızım. Bırak herkes o isimleri konuşsun. Hedef isimler açığa çıkmadıkça sıkıntı yok. Şimdi kalkıp goretzka bize niye gelmedi diye oturup ağlıyorsak sıkıntı bizde. Oğuz u alamadık diye ağlıyorsak da sıkıntı bizde.

Sabır bu işin anahtarı. Ben söylenenleri de doğru buluyorum. Takım zaten gayet iyi. 2 yere doğru hamle gelirse yeterli benim için mesela. Geri kalanları ekstra olur.

İlk sezon için de aynısını söyledim. Torreira yı aldık ben transferi ongün kapattım. Sonraki her isim benim için ekstra oldu. Bir de icardi gelişi çok büyük sürpriz oldu.
Takım bana göre de şu an yeterli. Yani her alanda oynayacak ve şampiyon olmuş bir kadro var ama bunu taraftara anlatamazsın. Her zaman bir yenilik ve transfer ister taraftar. Mesela şu an bile normal sezondan daha fazla mesaj atılıyordur şu an nöbete. Bence de bçtransfer için beklenebilir ama beklerken yazdığım gibi keşke bizim olsa vs gibi söylemler bence yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt