Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahim bize soyle gunler yasat yeniden asamoahhhh yüksek ihtimal derken nasıl tecavüzcü coşkun gibi gülüyor,soy kulübü griezman ve fofana için değer 🥰🥰🥰

Böyle olacağını aşağı yukarı hepimiz tahmin ediyorduk zaten de iyi niyetimizle inşallah yaparlar dedik.

1.Hata: Olmayacak isimlerle uğraşmak. Adam hala kariyerinin zirvesindeyken Türkiye ye gelmez bunu anlamamız lazım. Dolayısıyla bizim uğraşımız yeni yeni parlayan bizi geçiş olarak görecek 20-25 yaş arası oyuncular olmalı. Yani ilgilenildiği söylenen profiller yanlış.

2.Hata: Gelip gelmeyeceği belli olmayan oyuncular için keşke gelse bizim olsa gibi söylemler doğru değil. Yarın fbjk alsa millete sakız olacaksın. Çok amatörce.

3. Hata : Her zamanki gibi iletişim. Mümkün olmayan isimler anında yalanlanmalı. Yarın öbür gün geleceği olan ama ismi olmayan bir oyuncu alırsan büyük tepki yersin hayal kırıklığı olur.

Yönetim acilen bu hatalardan dönmeli.

Yanlız bikac kez izledim, koça fena giydiriyolar , bizim yönetim çeyreği kadar laf edemiyor
Ben izledim sezonda onları. O konuda çok iyiler gerçekten. Korkusuzca lafı gediğine oturtuyorlar... Ama yazın sağdan soldan duydukları. Hoş yönetici olarak bunlara bilgi vermek zaten yanlış ama işin içerisinde menejerler falan olunca işte bin tane isim dolanıyor ortamda...

2 senelik güzel dönemin sonuna geldik 2 sene nadasa bırakıyoruz belli oldu.

Bundan 1 ay önce şampiyon olduktan sonra söylemiştim.

Euro 2024 > Limitler > Şampiyonlar ligine kalmayı bekliyoruz.

Turnuva bitsin ondan sonra iyi orta saha için limit yetmiyor denir.

Böyle olacağını aşağı yukarı hepimiz tahmin ediyorduk zaten de iyi niyetimizle inşallah yaparlar dedik.

1.Hata: Olmayacak isimlerle uğraşmak. Adam hala kariyerinin zirvesindeyken Türkiye ye gelmez bunu anlamamız lazım. Dolayısıyla bizim uğraşımız yeni yeni parlayan bizi geçiş olarak görecek 20-25 yaş arası oyuncular olmalı. Yani ilgilenildiği söylenen profiller yanlış.

2.Hata: Gelip gelmeyeceği belli olmayan oyuncular için keşke gelse bizim olsa gibi söylemler doğru değil. Yarın fbjk alsa millete sakız olacaksın. Çok amatörce.

3. Hata : Her zamanki gibi iletişim. Mümkün olmayan isimler anında yalanlanmalı. Yarın öbür gün geleceği olan ama ismi olmayan bir oyuncu alırsan büyük tepki yersin hayal kırıklığı olur.

Yönetim acilen bu hatalardan dönmeli.
Ben yalanlama konusunda kararsızım. Bırak herkes o isimleri konuşsun. Hedef isimler açığa çıkmadıkça sıkıntı yok. Şimdi kalkıp goretzka bize niye gelmedi diye oturup ağlıyorsak sıkıntı bizde. Oğuz u alamadık diye ağlıyorsak da sıkıntı bizde.

Sabır bu işin anahtarı. Ben söylenenleri de doğru buluyorum. Takım zaten gayet iyi. 2 yere doğru hamle gelirse yeterli benim için mesela. Geri kalanları ekstra olur.

İlk sezon için de aynısını söyledim. Torreira yı aldık ben transferi ongün kapattım. Sonraki her isim benim için ekstra oldu. Bir de icardi gelişi çok büyük sürpriz oldu.

bozmazlarsa! güzel olan şey iyi bir kadromuz var. yoksa ciddi sayıda transfere ihtiyaç olsaydı daha da kötü olurdu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt