Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.754
- 15.439
- 2.323
Yanlız bikac kez izledim, koça fena giydiriyolar , bizim yönetim çeyreği kadar laf edemiyorOnlar koça falan sallarken iyiler. Yaz sezonunda ben kimseye inanamıyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlız bikac kez izledim, koça fena giydiriyolar , bizim yönetim çeyreği kadar laf edemiyorOnlar koça falan sallarken iyiler. Yaz sezonunda ben kimseye inanamıyorum..
O uğur böceği gibi üzerimize konacak bir transfer moralimizi düzeltecektir
Alacağımız oyuncunun takımı maksimum 2. Tura çıkar. Şampiyona nın bitişini beklemek umulmadık bariyerler travmasını yaşatırIsin komiği net eminim ki şampiyona bittikten sonra şampiyonada oynayan biri de gelmeyecek
Ben izledim sezonda onları. O konuda çok iyiler gerçekten. Korkusuzca lafı gediğine oturtuyorlar... Ama yazın sağdan soldan duydukları. Hoş yönetici olarak bunlara bilgi vermek zaten yanlış ama işin içerisinde menejerler falan olunca işte bin tane isim dolanıyor ortamda...Yanlız bikac kez izledim, koça fena giydiriyolar , bizim yönetim çeyreği kadar laf edemiyor
Dynamo Kievde iyi sagbek yada ortasahalar varmıdır?
Cenk Ergün Belhandayi oradan almıştı galiba
genelde daha cinsel içerikli hayallerim olurHepimizin yatarken bir hayali vardir.
ne 3'ü olm.4 + halil veriyoz sanırım aslında halil teklifi 3e düşürüyo
Melihim pikesi çadırımgenelde daha cinsel içerikli hayallerim olur
3 ay sonra 35 yaşında YarmoYarmolenko yu sağa alıp Ziyech i araplara yollasak![]()
Oliveira yı da alırlarsa orta sahaya ayrılan tüm bütçeyi Alanya ya veririz nöbette biterne 3'ü olm.
Halili alıyorlarsa +5 veririm.
Ben yalanlama konusunda kararsızım. Bırak herkes o isimleri konuşsun. Hedef isimler açığa çıkmadıkça sıkıntı yok. Şimdi kalkıp goretzka bize niye gelmedi diye oturup ağlıyorsak sıkıntı bizde. Oğuz u alamadık diye ağlıyorsak da sıkıntı bizde.Böyle olacağını aşağı yukarı hepimiz tahmin ediyorduk zaten de iyi niyetimizle inşallah yaparlar dedik.
1.Hata: Olmayacak isimlerle uğraşmak. Adam hala kariyerinin zirvesindeyken Türkiye ye gelmez bunu anlamamız lazım. Dolayısıyla bizim uğraşımız yeni yeni parlayan bizi geçiş olarak görecek 20-25 yaş arası oyuncular olmalı. Yani ilgilenildiği söylenen profiller yanlış.
2.Hata: Gelip gelmeyeceği belli olmayan oyuncular için keşke gelse bizim olsa gibi söylemler doğru değil. Yarın fbjk alsa millete sakız olacaksın. Çok amatörce.
3. Hata : Her zamanki gibi iletişim. Mümkün olmayan isimler anında yalanlanmalı. Yarın öbür gün geleceği olan ama ismi olmayan bir oyuncu alırsan büyük tepki yersin hayal kırıklığı olur.
Yönetim acilen bu hatalardan dönmeli.