- 23 Temmuz 2011
- 75.578
- 51.105
- 4.693
11 milyon diye haberler vardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 milyon diye haberler vardi
Saydığımız isimler de bir halt yapmadı Ziyechin son 1 ayını bir kenara koyarsak.Bizden de aynı bedeli istemişlerdi, vermedik.
Zaha, Ziyech ve Tete’nin toplam maliyeti daha ucuz.
Sadece fab için değil ya böyle yurt dışı haberleri paylaşıyor, transfer olsun daha farklı haberler olsun, ben mesela fabrizio twitter hesabını takip etmiyorum, bizi ilgilendiren bir açıklama olursa böyle öğreniyorumfabrizio'ya ceviri icin hesap takip edeceksek ohoooo

Aldığın gün için değerlendireceksin, hepsi iyi transferlerdi. O gün ortalığı yıkıyordun.Saydığımız isimler de bir halt yapmadı Ziyechin son 1 ayını bir kenara koyarsak.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muciyi napacak bunlarBizden de aynı bedeli istemişlerdi, vermedik.
Zaha, Ziyech ve Tete’nin toplam maliyeti daha ucuz.
Burdaki sıkıntı Oyuncuyu yabancı kriteri den dolayi kullanamıyoruz daha da kötüsü oyuncu oynama garantisiyle kiralayıp gelişimi için birşey yapamıyoruz.Alinmasina en cok sevindigim oyunculardan ama oyuncu da profesyonel değil.Genç biri olmalı oraya. Keşke Yusuf Demir sürpriz şekilde patlama yapsa mesela çok iyi olurdu.
Tete dışında zaha ve ziyech net iş yaptı. Katki yaptıkları zamanlar farklı olsada, şampiyonluk yolunda ciddi iş yaptılar. Tabi beklenti olarak daha fazlasını istedik.Saydığımız isimler de bir halt yapmadı Ziyechin son 1 ayını bir kenara koyarsak.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanat oynar bir tanesi. Diğerine de Rashica geçer.muciyi napacak bunlar
acun ozanıda tsye verdiBeşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva'yı Türkiye'ye getiren uçak(TCACN) Acun Ilıcalı'ya ait.
salıncaktan inemiyolar
Muci ve musrati transferlerini fener için yaptıklarını düşünüyordum. Oyuncular ortalama üstü oynarsa direk fener alır diyordum. Bakalım önümüzdeki süreçte bu tür bir durum yasanacakmiBeşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva'yı Türkiye'ye getiren uçak(TCACN) Acun Ilıcalı'ya ait.
salıncaktan inemiyolar