Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada konuşulan rakamların çok olduğunu düşünüyor olsak bile enflasyonun sadece benzini eti telefonu değil her şeye etkilediğini unutmayalım

fabrizio'ya ceviri icin hesap takip edeceksek ohoooo
Sadece fab için değil ya böyle yurt dışı haberleri paylaşıyor, transfer olsun daha farklı haberler olsun, ben mesela fabrizio twitter hesabını takip etmiyorum, bizi ilgilendiren bir açıklama olursa böyle öğreniyorum :hat:

Oğuz Aydın(Kerem, Tete gideceğini varsayarak), sağ bek, orta saha şu 3 transfer lazım bize. Ondan sonrası için aceleye gerek yok. Bu 3'lü kampa yetişmeli.

10 temmuzdan nelsson icardi torreira batshuayi muslera kampta olsun gerisi kolay

Saydığımız isimler de bir halt yapmadı Ziyechin son 1 ayını bir kenara koyarsak.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldığın gün için değerlendireceksin, hepsi iyi transferlerdi. O gün ortalığı yıkıyordun.

Rafa Silva da kağıt üstünde iyi oyuncu, hayatında ülkesinden çıkmamış, düne kadar 1 m euro maaşla oynayan adamdı.

Zaha ve Ziyech çok daha iyi kariyere sahip adamlardı ona göre.

Genç biri olmalı oraya. Keşke Yusuf Demir sürpriz şekilde patlama yapsa mesela çok iyi olurdu.
Burdaki sıkıntı Oyuncuyu yabancı kriteri den dolayi kullanamıyoruz daha da kötüsü oyuncu oynama garantisiyle kiralayıp gelişimi için birşey yapamıyoruz.Alinmasina en cok sevindigim oyunculardan ama oyuncu da profesyonel değil.

Yabanci siniri icin oyuncu satmamiz lazim de aferin bok iyi bedellere satarsin bu sekilde adamlari

Saydığımız isimler de bir halt yapmadı Ziyechin son 1 ayını bir kenara koyarsak.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tete dışında zaha ve ziyech net iş yaptı. Katki yaptıkları zamanlar farklı olsada, şampiyonluk yolunda ciddi iş yaptılar. Tabi beklenti olarak daha fazlasını istedik.

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva'yı Türkiye'ye getiren uçak(TCACN) Acun Ilıcalı'ya ait.

salıncaktan inemiyolar
Muci ve musrati transferlerini fener için yaptıklarını düşünüyordum. Oyuncular ortalama üstü oynarsa direk fener alır diyordum. Bakalım önümüzdeki süreçte bu tür bir durum yasanacakmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt