Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.138
- 4.738
İnşaat demirlerini neden insta story atar bir insan ajajjshjssİş hayatı 3.günden böyle yaptı bırakıyorum olacak gibi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşaat demirlerini neden insta story atar bir insan ajajjshjssİş hayatı 3.günden böyle yaptı bırakıyorum olacak gibi değil
Scott-Aaron ikilisi için en az bence 30 civarı gerekebilir. Ben böyle ikili bir paket sanmıyorum ya. Scott McTominay için sadece 20 25 istenecektir bence.zanyolo 20 ye gıdecek
gelen para ile mctomınay ve wan bisakka alınacak
Hahahahaİnşaat demirlerini neden insta story atar bir insan ajajjshjss
geçen sene ftnin 2.döneminden sonraki en başarısız dönemdigecen seneden başarısız bi transfer dönemi gecirecegimizi sanmıyorum
Fbnin mevcut kadrosu bizimkinden iyi bir de. O yüzden öyle diyorum. Fizik durumu iyi bir sürü adamları war. Bizde kadayıf çok. Yoksa yabancı hoca pişmanlıktır netZico dan bu yana yabanci hocalarin sampiyonlugu yok,bjk ve fb’nin yabanci hocalar ile basladigi bir ortam da biz 2 senedir sampiyon olan Okan hocayla devam ediyoruz
Bu yüzden bir umut var bana göre
Ha biz olamazsak abdullah avci da olabilir
Yabanci hocalar yine olamaz diye düsünüyorum
çok da eksikleri yok aslındaBence her şey güllük gülistanlık olsaydı bile 3. şampiyonluğu almak zor Türkiye'de. Katılıyorum maalesef. İnş. Mou güçlü yerlerini transferle şişirip eksik bölgelerine transfer yapmaz
Sorunda orada zaten, herşeyi tamamıyla hazırladık, yeni gelen yönetim Bb'den çıkabilir dedi , taraftar rahat olsun görüştüğümüz oyuncular hazır en kısa sürede gelecekler , şimdi transfer için Perşembe toplantı, Bb için herhafta söylediği şeyler geriyor insanıbaşkanın açıklamalarda ne var ki? bu adam hep böyle konuşan biri. geçen sene de böyleydi daha önce de böyleydi
Galatasaray, ilk etap kampını 9-18 Temmuz'da Geinberg bölgesinde, ikinci etap kampını ise 22-27 Temmuz'da Irdning bölgesinde yapacak.kampa topcular yetismezse valla büyük ayıp. gecen sene kampa kadroda tutulan 9 adamla gitmisiz. yedeklr dahil. form tutana kadar göbeğimiz çatlıyor sonra. sezon bası maclarına bakın. hepsi tek skor kötü oyunla alınan maclar. bu sene zıpladık seneye aynı seyin olacağının garantisi yok. fb sezonu erken acıyor. muhtemelen sezona da iyi baslayacaklar bu sebeple. öyle son dk ya kadar suyunu cıkarıp transfer pazalrıkları yapacak sezon değil. akıllı olun transfeleri yapın.
yetki alacaklar mecbur. bb için de florya ihalesi bekleniyor, florya olmadan etimiz ne budumuz ne nasıl çıkalım bbdenSorunda orada zaten, herşeyi tamamıyla hazırladık, yeni gelen yönetim Bb'den çıkabilir dedi , taraftar rahat olsun görüştüğümüz oyuncular hazır en kısa sürede gelecekler , şimdi transfer için Perşembe toplantı, Bb için herhafta söylediği şeyler geriyor insanı
Sonu değil de 15'i falan sonrası yangın yavaştan başlar.Temmuz ayının sonuna kadar ortasaha ve sağbek alınmazsa yangın yaparız
yetki verilmezse komik olur. seçilmesinin hiç bir anlamı olmaz o durumda dursun ve ekibinin.yetki alacaklar mecbur. bb için de florya ihalesi bekleniyor, florya olmadan etimiz ne budumuz ne nasıl çıkalım bbden