Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen seneden başarısız bi transfer dönemi gecirecegimizi sanmıyorum

ne anlatıyorsunuz yav takım 2 senedir para basıyor olmalı.. bundan daha başarılı ancak cl de üst turlara çıkarsın.. takımın ihtiyacı kimse planlayacaksın çıkıp alacaksın.. hala tombala çekiyoruz. avrupa şampiyonası bitecek de kim boşa düşerse bala mala denk getirirsek alabilirsek alacağız.. takımın ihtiyacı rafa silva ise diğeri alabiliyor sen daha 3 mü versem 4 mü versem.. ihtiyacın yoksa git ihtiyacın olanı çöz.. transfer ne zaman kolay olmuş? elde ne zaman az yabancı vardı?.. devre arası da adam almamak için diretti bankalara borç ödenecek diye..

Zico dan bu yana yabanci hocalarin sampiyonlugu yok,bjk ve fb’nin yabanci hocalar ile basladigi bir ortam da biz 2 senedir sampiyon olan Okan hocayla devam ediyoruz

Bu yüzden bir umut var bana göre

Ha biz olamazsak abdullah avci da olabilir

Yabanci hocalar yine olamaz diye düsünüyorum
Fbnin mevcut kadrosu bizimkinden iyi bir de. O yüzden öyle diyorum. Fizik durumu iyi bir sürü adamları war. Bizde kadayıf çok. Yoksa yabancı hoca pişmanlıktır net

Bence her şey güllük gülistanlık olsaydı bile 3. şampiyonluğu almak zor Türkiye'de. Katılıyorum maalesef. İnş. Mou güçlü yerlerini transferle şişirip eksik bölgelerine transfer yapmaz
çok da eksikleri yok aslında

forvet alırlar
tadic yerine belki gençten birini alırlar
fred'in yanına da birini alırlar belki

stoper falan diyorlar ama bana saçma geliyor.

bizim de öyle gerilere düşeceğimizi düşünmüyorum. elimizdeki ekip iyi. 13-14 ve 19-20 ile arada fark var çünkü birinde yabancı sınırı vardı diğerinde ffp. kiralıklarla kendimizi kandırmıştık.

yine dip dibe gideriz.

başkanın açıklamalarda ne var ki? bu adam hep böyle konuşan biri. geçen sene de böyleydi daha önce de böyleydi
Sorunda orada zaten, herşeyi tamamıyla hazırladık, yeni gelen yönetim Bb'den çıkabilir dedi , taraftar rahat olsun görüştüğümüz oyuncular hazır en kısa sürede gelecekler , şimdi transfer için Perşembe toplantı, Bb için herhafta söylediği şeyler geriyor insanı

kampa topcular yetismezse valla büyük ayıp. gecen sene kampa kadroda tutulan 9 adamla gitmisiz. yedeklr dahil. form tutana kadar göbeğimiz çatlıyor sonra. sezon bası maclarına bakın. hepsi tek skor kötü oyunla alınan maclar. bu sene zıpladık seneye aynı seyin olacağının garantisi yok. fb sezonu erken acıyor. muhtemelen sezona da iyi baslayacaklar bu sebeple. öyle son dk ya kadar suyunu cıkarıp transfer pazalrıkları yapacak sezon değil. akıllı olun transfeleri yapın.
Galatasaray, ilk etap kampını 9-18 Temmuz'da Geinberg bölgesinde, ikinci etap kampını ise 22-27 Temmuz'da Irdning bölgesinde yapacak.

Misal avrupa şampiyonasından 10 tane adam indirsen de ilk kampa yetiştirme ihtimalin yok.

Milli oyuncular da olmayacak. Kaan, kerem, yunus, barış, abdül ve sanchez 22sinde katılırlar.

O nedenle 22 temmuza oyuncu yetiştirilse yeterli olur gibi.

Sorunda orada zaten, herşeyi tamamıyla hazırladık, yeni gelen yönetim Bb'den çıkabilir dedi , taraftar rahat olsun görüştüğümüz oyuncular hazır en kısa sürede gelecekler , şimdi transfer için Perşembe toplantı, Bb için herhafta söylediği şeyler geriyor insanı
yetki alacaklar mecbur. bb için de florya ihalesi bekleniyor, florya olmadan etimiz ne budumuz ne nasıl çıkalım bbden

Oha bunu nasıl aldık diyip ,sene içince çöp denecek gsc transferi gelmedimi hala¿

joao pedro transferi sonrası oluşan hava gibi bi hava var şuan :))

Zeki demirkubuz un meshur tweetini kendimce galatasaray icin uyarladim bir suredir bu moddayim.Neden bu forumdasin dersenizde seviyorum burada vakit gecirmeyi futbol disida bir cok aktif icerik olmasida takip etme isini keyifli hale getiriyor.Dursun özbek gibi bir başkan ve benzer profilde yoneticiler oldugu surece asla hayal ettigimiz şeye sahip olamiyacagimiz gercegini sizede tavsiye ederim akisina birakip coksa takmamak lazim dursun vb insanlarda galatasaraya minimum zararla giderse benim icin kafi.

Her istediğimiz oyuncunun tek isteyeni biz değiliz,onu bi anlayın da öyle konuşalım transferleri.bisakka ile kimse ilgilenmesin,hojbergi kimse istemesin.nasil bi dünya hayal ediyorsunuz siz transfer pazarında

yetki alacaklar mecbur. bb için de florya ihalesi bekleniyor, florya olmadan etimiz ne budumuz ne nasıl çıkalım bbden
yetki verilmezse komik olur. seçilmesinin hiç bir anlamı olmaz o durumda dursun ve ekibinin.
genel kurulun kısa sürede kendiyle çelişeceğini sanmıyorum. yetkiyi verirler

ama sonrasında bu işten bizi zarar ettirdin tarzı eleştirileri senelerce dinleriz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt