- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Bu olur işte zorunlu satın alma ise tamam.
Bence olmaz keş para lazim. Bu satis bu sene elimizi guclendirmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu olur işte zorunlu satın alma ise tamam.
Hoca değişikliği mi?Kutlu Akpınar: "Amrabat Manu ile devam etme ihtimali var orada hoca değişikliği sonrası belli olacak bir ihtimal Zaniolo - Amrabat takası olabilir."
Zorunlu satın alma bu sezona ekleniyor diye aklımda kalmış ama tabi sıcak para akışı gelmiyor hemen o durumda da. Direkt bonservis güzel olurdu da vermiyorlar galiba üstatBence olmaz keş para lazim. Bu satis bu sene elimizi guclendirmeli.

Büyük karakter çok düzgün çocuk. Ah bir de o kırılganlığı olmasa...keremi ikna edelim kalsın
Koç meleye dursun, biz ansizin inlerinden en iyi forvetlerini alalim böyleErtan Süzgün: "Batshuayi transferi daha önceki haftalara dayanıyor Galatasaray cephesi süreci gizli yürütmeye çalıştı ve bunuda başardı."
Ne kadar olabilir ki 20 verebileceğimizi sanmıyorum yahuErinç Bilican: "Galatasaray'ın orta sahaya çok ciddi harcama yapması bekleniyor."
Anladığım o seviyelere yakın olacak Bissaka için 10 civarı dedi muhtemelen 20'yi zorlarız.Ne kadar olabilir ki 20 verebileceğimizi sanmıyorum yahu
Modum küs oldukları iddasını ben atmadım sosyal medyada konuşulan birşey. Hatta adminlerimizden biri yazdı barış keremden penaltı aldı falan ondan da haberim yok.@Taha Tekler
keremde barışta dünki mac ile ilgili paylasım yapmıs instada
kereme yorumu berkan sacha boey hakan calhanoglu muslera fln yapmıs
barışa yorumu irfancan kahveci cenk tosun babel yapmıs
barış gidiyor
Şaşırırım yani. 20 bandına hiç transferimiz olmuş mu idi ki? Jardel var bir galiba yakınAnladığım o seviyelere yakın olacak Bissaka için 10 civarı dedi muhtemelen 20'yi zorlarız.
VerririzNe kadar olabilir ki 20 verebileceğimizi sanmıyorum yahu