Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erinç Bilican: "Bissaka konusunda Manchester'da biraz yüksek beklentisi var eğer 10 m euro civarına çekilirse olacak gibi gözüküyor."

Erinç Bilican: "Boey gitmeden yeni sözleşme görüşmeleri vardı Bissaka'nın istediği rakamlarda o rakamlara yakın çok bir fark yok."

Bence olmaz keş para lazim. Bu satis bu sene elimizi guclendirmeli.
Zorunlu satın alma bu sezona ekleniyor diye aklımda kalmış ama tabi sıcak para akışı gelmiyor hemen o durumda da. Direkt bonservis güzel olurdu da vermiyorlar galiba üstat :red:

Kutlu Akpınar: "Benim duyduğum ilk sırada Bissaka hatta Galatasaray yönetimide 10 m euro üzerine çıkabilecek durumda oyuncuda %90 ayrılıyor İngiltere'den bazı takımlarda takip ediyor."

@Taha Tekler

keremde barışta dünki mac ile ilgili paylasım yapmıs instada

kereme yorumu berkan sacha boey hakan calhanoglu muslera fln yapmıs

barışa yorumu irfancan kahveci cenk tosun babel yapmıs

barış gidiyor
Modum küs oldukları iddasını ben atmadım sosyal medyada konuşulan birşey. Hatta adminlerimizden biri yazdı barış keremden penaltı aldı falan ondan da haberim yok.

Ama bu adamların geçen seneki samimiyetlerinin bir gramı yok şuan maç sonlarında ve gol sevinçlerinde gördüğünüz gibi o da bariz.

Bu arada Selçuk ve Sabri senelerce küs oynadı bildiğim kadarıyla oladabilir böyle şeyler.

Zaniolo oğlu ile mesgul,transferin seyinde oldugunu sanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt