Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende oyle dusunuyorum, 7 milyon'dan fazla verilmemeli onun icin.
devre arasında da 10 istiorlar diye tıkanıp opsiyonlu burnley almamış mıydı zaten?

çok pahalı o profile- defansif zaafları çok net.

her ne kadar ofansif bek bayılsamda, fazla ileride oluyor assignon ... burnley maçlarında öyleydi daha doğrusu 6 7 maçına bakmıştım.

Batshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;

A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi (aslinda B ve C arasinda diyebiliriz)
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius

(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Kariyerine/oynadigi takimlara bakarsak rahatlikla B diyebiliriz

devre arasında da 10 istiorlar diye tıkanıp opsiyonlu burnley almamış mıydı zaten?

çok pahalı o profile- defansif zaafları çok net.
Aynen o zamanda 10 milyon euro civari bir rakam konusuluyordu zaten komple bir sag bek olsa verin gitsin derim aslinda ama oyle bir oyuncu da degil.

Yani soyle izah edim, 10 milyona Assignon mu yoksa 15 milyona Wan Bissaka mi derseniz ben Wan Bissaka'yi alin derdim.

Aynen o zamanda 10 milyon euro civari bir rakam konusuluyordu zaten komple bir sag bek olsa verin gitsin derim aslinda ama oyle bir oyuncu da degil.

Yani soyle izah edim, 10 milyona Assignon mu yoksa 15 milyona Wan Bissaka mi derseniz ben Wan Bissaka'yi alin derdim.
%100 katılıyorum

ordaki kıstas şu bence ama . sağ beke o bütçe koyarsan hangi trasnferin bütçesinden yersin gibi aklımda dönüyor kafamda.

assignon'dan bağımsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt