- 2 Temmuz 2011
- 137.741
- 58.707
- 5.488
Ben assignoñu beğeniyorum da ama çok para gibi geldi abiSag bek listesinde olanlar:
Wan Bissaka
Assignon
Saël Kumbedi
son ismi bilmiyorum umarim Senaya'dir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben assignoñu beğeniyorum da ama çok para gibi geldi abiSag bek listesinde olanlar:
Wan Bissaka
Assignon
Saël Kumbedi
son ismi bilmiyorum umarim Senaya'dir.
Yayın kime ait çam bey
Chicharito’ya benziyor
Bende oyle dusunuyorum, 7 milyon'dan fazla verilmemeli onun icin.Ben assignoñu beğeniyorum da ama çok para gibi geldi abi
senayaBende oyle dusunuyorum, 7 milyon'dan fazla verilmemeli onun icin.
Haluk’laraYayın kime ait çam bey
danimarka formasıysa (reklam değil forma numarasıysa göğüsteki) hojbjerg ?
Bissaka isminden sonra tabi insan küçümsuyo ama kumbedi daha genç mesela,olur o.assignonun hücumu güzelBende oyle dusunuyorum, 7 milyon'dan fazla verilmemeli onun icin.
Ben de öyle düşünüyordum da bir mevkide patlayınca Bayern’i ezdiğin maçı 3-1 veriyorsun.Sağ beke çok para verilmemeli diyorum ama bisakka da ayrı bi güç katacaktır. Fizik gücü ve defabsif meziyetleri uöuracaktır takımı
devre arasında da 10 istiorlar diye tıkanıp opsiyonlu burnley almamış mıydı zaten?Bende oyle dusunuyorum, 7 milyon'dan fazla verilmemeli onun icin.
Kariyerine/oynadigi takimlara bakarsak rahatlikla B diyebilirizBatshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;
A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi (aslinda B ve C arasinda diyebiliriz)
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius
(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Sağlık önemli, sağlıcakla kalınız değerli forum ahalisiAynen o zamanda 10 milyon euro civari bir rakam konusuluyordu zaten komple bir sag bek olsa verin gitsin derim aslinda ama oyle bir oyuncu da degil.devre arasında da 10 istiorlar diye tıkanıp opsiyonlu burnley almamış mıydı zaten?
çok pahalı o profile- defansif zaafları çok net.
Amrabat olabilir üstündeki forma manu forması sanki.
rafa silvada olabilir yav...
%100 katılıyorumAynen o zamanda 10 milyon euro civari bir rakam konusuluyordu zaten komple bir sag bek olsa verin gitsin derim aslinda ama oyle bir oyuncu da degil.
Yani soyle izah edim, 10 milyona Assignon mu yoksa 15 milyona Wan Bissaka mi derseniz ben Wan Bissaka'yi alin derdim.
Eriksen-Denmark yazdım; oradaki pozlarına da benziyor yaw. Haluk’lar bu defa doğru foto ve blurlama yapmış. Hiç kimse çözemiyorrafa silvada olabilir yav...