- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk bende o sandım ama Bissaka olabilir.rafa silvada olabilir yav...
omuzlardan patlıyorİlk bende o sandım ama Bissaka olabilir.
omuzları farklı

Sanirim 10 numara alinmayacak eger Batshuayi gelirse , belki simdi 2 tane orta saha alinacak biri bonservisi elinde veya nispeten ucuz 'scout transferi', diger orta saha icin de parayi gomeriz.%100 katılıyorum
ordaki kıstas şu bence ama . sağ beke o bütçe koyarsan hangi trasnferin bütçesinden yersin gibi aklımda dönüyor kafamda.
assignon'dan bağımsız.
Bakambu D falan değil hatta istikrar anlamjnda Bats’dan daha iyidir. Hiç bir yerde tutunamamış 10 sene kiralanmış adam Türkiye’de iki yedekten girip gol attı diye Bakambu gibi prime’ında Villarreal’de falan şov yapmış adamdan daha iyi olmuyor hele de o dönem kanatken.Batshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;
A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi (aslinda B ve C arasinda diyebiliriz)
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius
(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Atalantali yoneticilere bi Galatasarayli biri olarak niye akil veriyonCenk Ergün Almanya ya ucuyor haberleri vardı bu sabah
Atalantali yöneticiler akli varsa 3 şişe moet patlatip Cenk Ergün’e sabah kadar içirir ve 10 milyona bitirir bu gece
Galatasaray'da işlerin öyle yürümediğini anlaması 2 maç sürer.dakika 87 skor 1-1
batşuayi oyunda
ve yerde penaltı
buna hazırlıklı olalım
Birinin maaşı 10 m euro diğeri Wolwes’ta sezonun en iyi oyuncusu oldu ne vetosu yaBurhancan Terzi: "Seko Fofana ve Lemina teknik heyetten veto yemiş Kovacic ve Fofana maliyetleri yüksek."