Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum da dzeko gitmiyor sozlesmesi var hayvan gibi napacaklar?

Taraftar zoruyla da batsuayi kalsa yabanci sayisinin 12 oldugu yerde 3 tane yabanci forvet mantikli mi birini daha alacaklarini dusunursek
Forveti ucuza çözerlerse diğer pozisyonlara -mesela 6- daha fazla bütçe harcarlar. 6’da karşı karşıya geleceğimiz isimler olacaktır. Yedek forvet konusunun önemli olduğunu düşünüyorum ben. 5-6 verip genç forvet alsak yedek oturttuğumuz için geliştirme imkanımız olmayacak. Adaptasyon sorunu yaşayacak belki. Genç olduğu için Mustafa gibi trip falan atacak. İki türlü de artıları eksileri olan bir süreç. Bekleyip görelim derim

Bakalım 1 Eylül-15 eylül arası hangi çöpleri toplayacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Batsman ölü yatırım son kontratı olacak yaşından ötürü ve çok net yedek santrafor olacak hatta İcardi sakatlanmazsa süre bile alamayacak neyini savunayım ki, inşallah olmaz bu iş

Gerçek mi bu
GQbgCeMX0AAu25l

Forveti ucuza çözerlerse diğer pozisyonlara -mesela 6- daha fazla bütçe harcarlar. 6’da karşı karşıya geleceğimiz isimler olacaktır. Yedek forvet konusunun önemli olduğunu düşünüyorum ben. 5-6 verip genç forvet alsak yedek oturttuğumuz için geliştirme imkanımız olmayacak. Adaptasyon sorunu yaşayacak belki. Genç olduğu için Mustafa gibi trip falan atacak. İki türlü de artıları eksileri olan bir süreç. Bekleyip görelim derim
Forvete her turlu baya harcarlar bence

Bir de bakıyoruz Erden gitti diye Icardi gitmek istiyorum diyor Amerikaya

Batshuayi kalite olarak fazlasıyla yeterli ama tamamen doğru planlama olur mu emin değilim. Icardi çok baskın bir forvet ve o varken onun yanındaki isimlerin büyük süreler almasını zor buluyorum. Yinede sezonda yaklaşık 50 maç varken ve Batshuayi'nin Icardi ile çift forvet oynayabilecek tarzının da olduğunu düşünürsek bu transfere olumsuz değilim. 2. forvet olarak Gomis'ten sonra Seferovic, Bakambu, Vinicius ve Halil'den tam olarak istenen katkı alınamadı, Batshuayi maliyetinden bağımsız olarak bu rotasyona büyük kalite getirir ama kendisinin de tam anlamıyla bu rolü kabul etmesi gerekiyor çünkü Icardi varken düzenli oynaması zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt