- 26 Ocak 2021
- 35.410
- 34.019
- 2.233
Bu nedir Sn Işık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nedir Sn Işık
Acele etmeyin demiş muhtemelen Batshuayi resmiyet işi içindir 30 Hazirana kadar sözleşmesi var 1 Temmuz'da resmi olarak açıklarız.Bu nedir Sn Işık
Ben zaten aslında bizim için istemekten daha ziyade fb ne için almadı ona şaşırmıştım. Yoksa bize gelsin/gelmesin noktasında ben maliyetini merak ederim o durumda amirim. fb galiba Dzeko'yu yedek yapacak yahut gönderecek, maliyetli bir isim nihayetinde. Fb maçlarını genelde son dakikalar izledim o maçlarda da hem Batsh görünce ister istemez benim aklımda o kalmış, tam hakim olmadan tabi atıp tutmamam gerekLig öyle, kupada 6 gol mü ne zaten Avrupa’da da yarramspora falan attı 4-5 tane
Ligdeki bir golü de penaltıdan tamamlama mı neydi zaten 7ye 5 ya da 6ya 6 ligdekiler, akan oyunda da Kayseri ve tjk dışında maç alan yok
Konya maçında 7-1 biterken 1 gol atmasını saymıyorum adamdan
Kimse kimseyi düşünmez. İnsanlar bencil olmuş. Herkesin yeri doluyor.birde şu emrahi melihi banla.Niye olm işte yokluğunda kıymetini anlamazlar mı
Kimse kimseyi düşünmez. İnsanlar bencil olmuş. Herkesin yeri doluyor.birde şu emrahi melihi banla.
Ben gariban biriyim. Beni banlamak kolay Kero admir ama istiyorsan banla yapacak birşey yok. Şeriatin kestiği parmak acımaz.
Kimse kimseyi düşünmez. İnsanlar bencil olmuş. Herkesin yeri doluyor.birde şu emrahi melihi banla.
Ben gariban biriyim. Beni banlamak kolay Kero admir ama istiyorsan banla yapacak birşey yok. Şeriatin kestiği parmak acımaz.
Bu adami isteyen cimbomlulari ihrac etmek elzemdir
Kankam konjonktür diye bir şey var. Trye gelmeden önce pembe formamız ile halı sahada top oynamış bir adam kendisi ona bakarsan.Bu adami isteyen cimbomlulari ihrac etmek elzemdir
Lan recep şurada dikil döner tekme atacam dese onu bile kabul edecenmertensin numarasını gösteriyor
arda bile o formayı gıymedi rengınden dolayıKankam konjonktür diye bir şey var. Trye gelmeden önce pembe formamız ile halı sahada top oynamış bir adam kendisi ona bakarsan.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sahaya girdiysem atsın tekmeyi haklıdırLan recep şurada dikil döner tekme atacam dese onu bile kabul edecen