Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun cüzdan.mp4 [video-to-gif output image]

Lig öyle, kupada 6 gol mü ne zaten Avrupa’da da yarramspora falan attı 4-5 tane

Ligdeki bir golü de penaltıdan tamamlama mı neydi zaten 7ye 5 ya da 6ya 6 ligdekiler, akan oyunda da Kayseri ve tjk dışında maç alan yok

Konya maçında 7-1 biterken 1 gol atmasını saymıyorum adamdan
Ben zaten aslında bizim için istemekten daha ziyade fb ne için almadı ona şaşırmıştım. Yoksa bize gelsin/gelmesin noktasında ben maliyetini merak ederim o durumda amirim. fb galiba Dzeko'yu yedek yapacak yahut gönderecek, maliyetli bir isim nihayetinde. Fb maçlarını genelde son dakikalar izledim o maçlarda da hem Batsh görünce ister istemez benim aklımda o kalmış, tam hakim olmadan tabi atıp tutmamam gerek :ROFLMAO:

Batshuayi ligde İcardi sonrası en beğendiğim forvet ama İcardi’nin arkasında oynayacak forvete 3 Milyon Euro senelik ücret ve 2-3 yıl imza parası dahi olsa senelik 4 Milyon maliyete girilir mi?

Orta saha yok
Sağ bek yok

Yine sağ kanat ve forvet kamp öncesine geliyor.

Oğuz da keza bence ligin en iyi performans veren 3-4 kanat forvetinden biriydi ama Kerem kalsın o gelmesin isterim

Niye olm işte yokluğunda kıymetini anlamazlar mı
Kimse kimseyi düşünmez. İnsanlar bencil olmuş. Herkesin yeri doluyor.birde şu emrahi melihi banla.

Ben gariban biriyim. Beni banlamak kolay Kero admir ama istiyorsan banla yapacak birşey yok. Şeriatin kestiği parmak acımaz.

Kimse kimseyi düşünmez. İnsanlar bencil olmuş. Herkesin yeri doluyor.birde şu emrahi melihi banla.

Ben gariban biriyim. Beni banlamak kolay Kero admir ama istiyorsan banla yapacak birşey yok. Şeriatin kestiği parmak acımaz.

dalga geciyom bu arada o videoya takilmam sahsen

Maddi sartlardan dolayi sogugum kendisine

Biraz da şabanlığı yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt