- 16 Haziran 2010
- 203.308
- 155.222
- 6.838
Zaniolo kalmayacak, onumuzdeki hafta satildigini duyarsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür bize güvenenleri mahçup etmedik.Adımı Ahmet Batshuayi olarak degiştirir misiniz??
Reid Bodo oyuncularına önyargıyla yaklaşmanı tavsiye ederim. Bak o bedellere çıkıyorsak gidip Lindström’ü alsınlar, Grön’ün bence olmuş versiyonu.benim kafamda 8 ile ofansif oyuncu olarak en çok bütçe ayrılması gereken 2 trasnfer
Strasbourgh Senaya sağ bek alsalar bu mantıkta pahalı transfer yerne (ki o da o kadar ucuz olmaz) gayet OK derim.
bilmiyorum ama ufak oodegard gibi bakınca anormal işimize yarayan profil.
bir tarafımdan atıyorum şimdi teorik olarak: K.Thuram taşıyabilen defansif kademe ile Torreirayı rahatlatan 8 - Gronbaek gerekirse 3 lü ortasahaya katılabilir- gerikirse ofansif ortasaha olabilen top alıp dağıtan dar alanda potansiyeli olan adam. şu ikisine bütçe olsa 30 M feda ederdim ben.
Fofana / Thuram imkansız trasnferler olarak bakıyorumda şu çocuk neden olmasın diye aklımda hep.
@Hayri Cund
ahbert takımdaki herkesin saçı aynı stile doğru gidiyor - bissakka - zaha - bats ...