Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Eren Aydın ve Ali Turap var Oğuz Aydın için 1 ya da 2 genç verme konusunda pazarlıkları sürdürüyor ama ilk sırada giderse Eren Aydın var telefon trafikleri 1'in üzerine çıkmaya başladı Galatasaray bu transferi bitirmek istiyor."

Ertan Süzgün: "Eren Aydın ve Ali Turap var Oğuz Aydın için 1 ya da 2 genç verme konusunda pazarlıkları sürdürüyor ama ilk sırada giderse Eren Aydın var telefon trafikleri 1'in üzerine çıkmaya başladı Galatasaray bu transferi bitirmek istiyor."
Ali kiralik gitsin,bonservis imkansiz

-İnanılmaz bir haber geliyor ver haberi
-gs oğuz aydınla ilgileniyo

Helal olsun fabrizio romanolar sizde olmasanız nerden öğrenecektik bu kutsal haberi

Hojbjerg ne düşünüyorsun üstad , iş yapar mı ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben çok başarılı buluyorum onu. Ailesel bazı mental problemleri olduğu için Bayern döneminde o kırılımı yapamadı ama döndü dolaştı Tottenham’a geldi, iyi işler yaptı. Fizik kalitesi üst düzey bir oyuncu zaten ama en kritik yönü mental anlamda güçlü olmaması, o yüzden farklı bir şehir ve ortam çok olumlu da etkileyebilir, adapte de olamayabilir onu bilemiyorum.

Bremene 13-14 den kapiyi acmis Bode Glimt. Bence o yasta daha Norvec liginde oynayan oyuncu icin cok ucuk bir rakam. 6-7 milyona alinabilse fazla kisi herhalde karsi cikmaz. Ama onlarin bekledigi rakam bana cok asiri geliyor
yeni kontrat yaptılar çünkü yanlış bilmiyorsam - 2027 ye kadar kontratlı herif.

bremen garip takım - Bodo avrupada iyi kötü var - bremen bilemedim.

10-12 ye bağlayabilsen ben verirdim - iyi performansa katlayıp satabileceğin bir profil.

he tabi bu belli olmaz - kendini kanıtlamış oyuncu değil sonuçta : solbakken'e de böyle yükselmiştim ben zamanında fos çıktı. işin o kısmı kumar biraz. ama zaten olmuş kanıtlamış genç yaş oyuncuyu getiremezsin. o paraları teklif edemeyiz

Ertan Süzgün: "Ajax Oğuz Aydın'a 3 m euro teklif yapmış daha sonra 2'nci bir teklif yapmamışlar. Fransa'dan da 2 kulüp teklif yapmak istiyormuş yayıncı kuruluş sıkıntısı varmış resmi rakamlar belli olunca teklif yapacaklarmış."

Bisakka,ali turap yeterli orda.zeki celik gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt