- 2 Temmuz 2011
- 137.735
- 58.704
- 5.488
Listede 3.sirada muhtemelenYuh yok gs adasını istesinler.5 milyon verseler öpüp başına koymaları lazım assignona 5ten fazla verilmesi muhteşem bir soygun olur tarihe geçeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Listede 3.sirada muhtemelenYuh yok gs adasını istesinler.5 milyon verseler öpüp başına koymaları lazım assignona 5ten fazla verilmesi muhteşem bir soygun olur tarihe geçeriz
Icardi de A+ Bence Joselunun oynadıgı yerde Icardide gayet oynar yani Realde dahi istikrarli olmayabilir o ayrı.B sinif olan Icardi mi? Saka herhalde. Real Madrid icin yazmadik tabi o listeyi.
Kim olursa olsun o önemli değilerinç zaten muhabir değilki - taraftar kafası adam, kanalıda öyle. futbolcuların magazinsel sosyal ortamında bulunan bi tip baktığında.
Real Sociedad'a degilde Real Arabistan'a giderse seni de Arap forumlarinda gorurmuyuz?allah kahretsin
Bucaspor‘a Taylan‘ı verelim huzurlu bir şekilde çözülsün düğümErtan Süzgün: "Alanyaspor 5 m euro ve üzerine çıkılmasını istiyor Bucaspor'un %15 hakkı var eğer 5'e satılırsa 0.75 m euro oraya gidecek."
Zani kalsa keşke.formda bir Zani rakipleri maymun ederOkan hoca mertensin bölgesine adam istemisti sanki.zaniolo ve teteye gore netlesir
Bonservisimi verinReal Sociedad'a degilde Real Arabistan'a giderse seni de Arap forumlarinda gorurmuyuz?
Ali kiralik gitsin,bonservis imkansizErtan Süzgün: "Eren Aydın ve Ali Turap var Oğuz Aydın için 1 ya da 2 genç verme konusunda pazarlıkları sürdürüyor ama ilk sırada giderse Eren Aydın var telefon trafikleri 1'in üzerine çıkmaya başladı Galatasaray bu transferi bitirmek istiyor."
Ben çok başarılı buluyorum onu. Ailesel bazı mental problemleri olduğu için Bayern döneminde o kırılımı yapamadı ama döndü dolaştı Tottenham’a geldi, iyi işler yaptı. Fizik kalitesi üst düzey bir oyuncu zaten ama en kritik yönü mental anlamda güçlü olmaması, o yüzden farklı bir şehir ve ortam çok olumlu da etkileyebilir, adapte de olamayabilir onu bilemiyorum.Hojbjerg ne düşünüyorsun üstad , iş yapar mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yeni kontrat yaptılar çünkü yanlış bilmiyorsam - 2027 ye kadar kontratlı herif.Bremene 13-14 den kapiyi acmis Bode Glimt. Bence o yasta daha Norvec liginde oynayan oyuncu icin cok ucuk bir rakam. 6-7 milyona alinabilse fazla kisi herhalde karsi cikmaz. Ama onlarin bekledigi rakam bana cok asiri geliyor
Kalacak bence,14 yabanciya donuyoz zaten,tete giderZani kalsa keşke.formda bir Zani rakipleri maymun eder
sosyal medya - özellikle tivitter , hiç birini dinlememek lazım zaten- ya da ciddiye almamak lazım. etkileşim dünyası bu adamların dünyası.Kim olursa olsun o önemli değil
Sürekli isim sallaması önemli