Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerde başka bizde yedek olabilecek kim var

Okan hoca mertensin bölgesine adam istemisti sanki.zaniolo ve teteye gore netlesir

Bence B sınıf usta. 43 maçta 24 gol ve 3 asist yapmış. 78 dakikada 1 gol atmış.

Icardi 47 maçta 32 gol ve 12 asist yapmış. 120 dakikada 1 gol atmış. Çoğu maçı sakatlıktan dolayı tam performans oynamadı. Icardi 7-8 gol daha atardı formuna baksa ve sakatlığı olmasa.
B sinif olan Icardi mi? Saka herhalde. Real Madrid icin yazmadik tabi o listeyi.

ne kadar vermişiz?

bonservisiyle almaya kalksak 10 mılyona alırsın batsuayiyi
3m yıllık 3m imzadan 3 sene.Yedek forvet sonuçta as forvetin turkiyenin en iyisi , avrupanin en iyilerinden.Sag bek , 8 ve 10 numara direkt olarak yokken buraya bu paraya adam alırsan Diğerlerine şov beklerim şahsen

o kadar netki...

Erinçte biliyordur bu arada - o da kerem üzerinden içeriye yakın ama o muhabir değil.
Erinçin bişi bildiği yok

Kanal büyütmek için her yayında 80 tane isim sallıyo

Beni asıl şaşırtan kutlu oldu,beinde yalanla işi olmayan efendi biriydi ordan ayrıldıktan beri paso duyum sıkmaya başladı hepsi kolpa çıktı

İlk sene zaten transferin son günlerinde gelmişti.

İkinci sene transfer pazarlığı süreç aldı doğal olarak + wanda'nın hastalık teşhisi derken bir tık geç geldi (kabul edilebilir) ama sezon başı tüm maçlarda oynadı yine.

Şimdi göreceğiz. Kesin olarak ilk kampa katılmalı. 20li Ağustoslarda fit bir İcardi görmeliyiz.
Vallaha o halde bile bjk macina kadar çılgın atıyordu. Sakatlığı ne alemde olacak bakalım. İcardi önemli bir sebeb yoksa bence antremanda yerini alır.

15 m euro istiyorlar bunun için. Sağ ve orta saha sonrası 15 daha vermemiz gerekiyor yani.
benim kafamda 8 ile ofansif oyuncu olarak en çok bütçe ayrılması gereken 2 trasnfer

Strasbourgh Senaya sağ bek alsalar bu mantıkta pahalı transfer yerne (ki o da o kadar ucuz olmaz) gayet OK derim.

bilmiyorum ama ufak oodegard gibi bakınca anormal işimize yarayan profil.

bir tarafımdan atıyorum şimdi teorik olarak: K.Thuram taşıyabilen defansif kademe ile Torreirayı rahatlatan 8 - Gronbaek gerekirse 3 lü ortasahaya katılabilir- gerikirse ofansif ortasaha olabilen top alıp dağıtan dar alanda potansiyeli olan adam. şu ikisine bütçe olsa 30 M feda ederdim ben.

Fofana / Thuram imkansız trasnferler olarak bakıyorumda şu çocuk neden olmasın diye aklımda hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt