Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: Cenk Ergün'ü iyi izlemek lazım, onun Avrupa piyasasındaki çevresi kimsede yok. Maicon, Fernando, Gomis, Ndiaye, Belhanda ve Feghouli transferlerini yaparken, bu işin başında Cenk Ergün vardı. Galatasaray o takımla 2 yıl şampiyon oldu.
Biz diyince tukaka, levent diyince ooo.simdi mi akliniza geldi ?adam lemina ve asmaoahi getiriyodu nerdeyse,fernandonun uzerine

Batshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;

A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius

(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Viniscus bence F sınıfı falandı yav

space yayını vaktinde tivit ...ulan nevzat :D

horsey.gif

gs taraftari:
ulan olm icardi bu ne hal kac mac oldu hala kendi formuna gelemedin,
okan hocam batshuyayi 11e koymak icin hala ne bekliyorsun 😍😍😍

yedek degil as gibi forvetin alasini aldik!!!

Erinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
ali herşeye karısıyor

ismail yüksekte barışla tatile gitti diye uyarılmıstı

batshuai olayını ligi kazanma - yani 5.yıldız + ali koç kudurması + mourinho tazminatı bonusları hamlesidir.

öyle bakınca olumlu - maaliyet işlerinide artık yönetim bilir o kadar kafa patlatamayacağım.
+ uyum olarak bakarsak

Zaha ile ski takım arkadaşı - Mertens ile milli takımdan

Erinç Bilican: "Batshuayi Mertens ile beraber yat turuna çıkıyor ve Ali Koç rahatsız olup menajeri aracılığıyla uyarı yolluyor ilk olay böyle başladı."
Bunu ben yazmıştım sonrasında Mertens ile görüşmedi uyarıldığı için. O dönem sözleşme alıcam diye görüşmemeyi tercih etti kısacası.

Batshuayi şikecilerde 3755dk oynamış 49 gol katkısı var yani 76.6dkda bir gol katkısı vermiş
İcardi bizde 5923 dk oynamış 75 gol katkısı var 79dkda bir gol katkısı vermiş.
Herifin dk başına gol katkısı İcardiden iyiymiş şaka maka

iyi oyuncu gelsin de isterim de, kaç tane penaltı var bunların içinde ? çoğu penaltı zaten. Yarısı da ziraat ve uel dandik takımlara.

Batshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;

A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius

(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Bence B sınıf usta. 43 maçta 24 gol ve 3 asist yapmış. 78 dakikada 1 gol atmış.

Icardi 47 maçta 32 gol ve 12 asist yapmış. 120 dakikada 1 gol atmış. Çoğu maçı sakatlıktan dolayı tam performans oynamadı. Icardi 7-8 gol daha atardı formuna baksa ve sakatlığı olmasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt